Liviu Dragnea, din spatele gratiilor: „Nu m-au îngenunchiat”

Liviu Dragnea, din spatele gratiilor: „Nu m-au îngenunchiat”
Liviu Dragnea, fostul președinte al Partidului Social Democrat, a oferit primul interviu din închisoare și a făcut dezvăluiri incendiare. ”Nu m-au îngenunchiat. Nu m-au înfrânt”, a spus fostul lider PSD.

În primul interviu dat din închisoare, Liviu Dragnea lansează o serie de acuzații la adresa conducerii PSD, dar și la adresa sociologului Vasile Dâncu, despre care a sugerat că era omul său de legătură cu„băieții” de la SRI.

Într-o discuție cu jurnalista Anca Alexandrescu, Liviu Dragnea a făcut dezvăluiri explozive despre situația în care se află, dar și despre mutările din politica românească. Liviu Dragnea a declarat că nu a mai oferit nici un interviu până în acest moment deoarece nu a fost lăsat să vorbească cu presa, scrie evz.ro.

Liviu Dragnea, primul interviu exploziv

Pe data de 27 mai 2019, Liviu Dragnea își afla sentința de la ÎCCJ. Acesta era condamnat încă din primă instanță la 3 ani și 6 luni, ca în final completul de 5 judecători să mențină decizia inițială.

După un an de la încarcerarea lui Liviu Dragnea, jurnalista Anca Alexandrescu reușește să obțină un interviu pentru postul Realitatea Plus. Liviu Dragnea a făcut dezvăluiri explozive despre situația în care se află, dar și despre mutările din politica românească.

Liviu Dragnea a declarat că, la momentul actual, Klaus Iohannis nu are un adversar care să îl poată combate. „Actuala putere, aceasta forță politică, a mers în toate campaniile pe un mesaj anti -cineva. Sunt convins că și acum o să meargă pe acest mesaj. Din moment ce le-a reușit o rețetă scumpă, nu au plătit ei din buzunar, de ce să nu mai încerce încă odată. Nu m-au îngenunchiat. Nu m-au înfrânt Cu toate că ei anul asta nu m-au lăsat în pace. M-au condamnat total nevinovat”, a declarat Liviu Dragnea, citat de evz.ro.

Liviu Dragnea, l-a luat la bani mărunți pe Vasile Dîncu

„Cel puțin din partea mea, l-am considerat unul dintre cei mai buni prieteni. Am ținut enorm la Vasile Dîncu. Enorm! Mă și feresc să vorbesc urât. Vreau să spun că despre statul paralel primele prezentări mi le-a făcut Vasile Dîncu. Primele explicații despre ceea ce înseamnă acest sistem ocult mi-au fost făcute de către prietenul meu Vasile. Prietenul meu de atunci! (…) Procesul care m-a adus aici, a fost unul politic. Într-o seară am fost cu Calin Tariceanu la Antena 3, chiar în seara în care ANAF s-a dus să îi scoată din sediu. Dîncu și Coldea erau împreună, se uitau împreuna la Antena 3 şi în timpul emisiunii Kovesi l-a sunat pe Coldea. Era foarte nervoasă, că o să mă bage în puscarie, cum îmi permit eu sa apăr Antena 3, care este un post impotriva dânsei. Ceea ce mi-a spus el inițial s-a adeverit. Nu mi-a spus lucruri nerealiste”, a adăugat Liviu Dragnea, potrivit evz.ro.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni

Șeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Pe data de 27 mai 2019, Liviu Dragnea își afla sentința de la ÎCCJ. Acesta era condamnat încă din primă instanță la 3 ani și 6 luni, ca în final completul de 5 judecători să mențină decizia inițială.

Patru din cei cinci judecători ai completului s-au pronunțat pentru condamnare. Judecătorul care a făcut opinie separată a considerat că procesul ar trebui rejudecat, așa cum a cerut apărarea lui Liviu Dragnea, invocând nelegalitate a completului de 3 judecători care a dat decizia în primă instanță. CCR trebuie să se pronunțe asupra acestui aspect.

Bombonica Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea, a fost achitată. Bombonica Prodana a achitat întregul prejudiciu la etapa de fond a procesului. Sursa: evz.ro