Liviu Vârciu a primit „cadoul” de la Moș Crăciun mai devreme. Artistul a fost testat pozitiv COVID-19

Liviu Vârciu a primit „cadoul” de la Moș Crăciun mai devreme. Artistul a fost testat pozitiv COVID-19
Virusul care a înnebunit planeta continuă să facă victime și în rândul vedetelor. Un alt artist îndrăgit a căzut pradă coronavirusului: Liviu Vârciu a fost testat pozitiv COVID-19.

Coronavirusul nu ține cont de faptul că urmează sărbătorile de iarnă. Liviu Vârciu a contactat virusul care ne scoate peri albi tuturor încă din luna martie, fiind testat pozitiv COVID-19. Artistul a declarat pe conturile de social media care este starea lui actuală de sănătate.

Liviu Vârciu, un Crăciun de coșmar

Liviu Vârciu și-a creat o comunitate frumoasă de oameni și în mediul online, unde își ține fanii la curent cu toate întâmplările din viața sa. Ultima veste pe care artistul a publicat-o pe contul de Instagram, este că a fost testat pozitiv COVID-19. De asemenea, el le-a transmis urmăritorilor și un mesaj  de Crăciun.

„Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci Covid nu așa. L-am luat fix de Crăciun”, a scris Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Liviu Varciu (@liviu_varciu)

Care este starea de sănătate a lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a făcut haz de necaz în ce privește coronavirusul, spunând că Moș Crăciun nu mai are cum să vină acum la el, dacă are virusul. Acesta a spus și că se simte bine, însă că are ușoare simptome.

„E bine ca nu îmi mai bat capul cu Moș Crăciun că n-are cum sa vină. Îi e frica sa nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos , am capul un pic greu dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveți sărbători liniștite, fericite și purtați mască, că e groasă. Acum de sărbători e groasă”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Liviu Vârciu are trei copii, o fată în vârstă de 18 ani, pe nume Carmina, o fetiță de doi ani, pe nume Anastasia,  dar și un băiat de numai câteva luni, pe nume Liviu Matei. Acesta a ținut să-i facă public o declarație de dragoste partenerei sale de viață, Anda Călin.

„Și-acum mă îndrăgostesc. Mă îndrăgostesc de Anda în fiecare zi. Mă despart de Anda în fiecare zi, mă împac cu Anda în fiecare zi. Și-acum, când am una care merită, că mi-a făcut doi copii, stau în dubii. Că am comis-o când eram tânăr”, a spus Liviu Vârciu.

Ellen DeGeneres testată pozitiv COVID-19. Ce le-a transmis fanilor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp