Liviu Vârciu nu-l lasă pe Nea Mărin la greu. A decis să facă pentru el ceva demn de laudă

Liviu Vârciu nu-l lasă pe Nea Mărin la greu. A decis să facă pentru el ceva demn de laudă
Liviu Vârciu și Nea Mărin sunt de nedespărțit și se ajută întotdeauna. De data asta a venit rândul cântărețului să-i întindă celebrului dansator o mână de ajutor.

Plecat în vacanță, Nea Mărin n-a ratat ocazia să-l felicite pe Liviu de ziua lui de naștere și să-i reamintească ce înseamnă pentru el.

Din nefericire, anul acesta, Liviu Vârciu n-a putut să facă petrecere, pentru că o gripă românească l-a pus la pământ, dar va recupera cât de curând alături de prieteni și bineînțeles de Nea Mărin. Așa că a decis ca în următorul film să joace și tăticuțul.

Liviu Vârciu, vacanță de neuitat

„Îl iau, cu siguranță, în următorul meu film”

Nea Mărin e plecat în vacanță, m-a sunat doar ca să mă ia la mișto, că el e în vacanță, iar eu stau acasă. Noi vom mai colabora. Îl iau, cu siguranță, în următorul meu film. Trebuie să-l scot din anonimat, căci intră, ușor, ușor, dacă nu mai are emisiune la tv, în anonimat”, a mărturisit Liviu pentru Playtech Știri.

Pe ce a cheltuit o avere

În perioada în care făcea parte din trupa LA, Liviu recunoaște că a câștigat enorm de mulți bani, doar că n-a știut ce să facă cu ei, așa că i-a aruncat pe lucruri total nefolositoare. Iar acum regretă. „Aș fi putut cumpăra tot Năvodariul, pe care îl puteam cumpăra și nu l-am cumpărat. Toată plaja aia putea să fie a mea, într-o săptămână, cu banii de atunci. N-am cumpărat nici măcar un metru pătrat și, acum, când mă duc la mare, stau la hotel, sunt penibil.

Formația LA, în vremurile bune

Eu le mai tot spun celor tineri: „Eu n-am avut pe nimeni lângă mine, ca să mă învețe, să-mi spună cum și în ce să investesc, să iau o casă, că nu știi ce timpuri mai vin. Păi, la vremea aceea, eram milionar, dar stăteam cu chirie”, susține artistul.

Nu a luat nici un ban din melodia care i-a adus celebritatea

O altă mare problemă pe care o are Liviu este că melodia care i-a adus celebritatea, „Ochii tăi” nu i-a adus nici un beneficiu material din difuzare.  „E o problemă cu casa de producție, care a dat drepturile, deci altcineva încasează și drepturile din difuzare și din YouTube și nu înțeleg. După ziua mea, o să mă concentrez și o să rezolv problema. Pentru piesa „Ochii tăi”, noi nu am încasat nici măcar un leu”, a mai spus Liviu.

Recomandarile noastre