Liviu Vârciu s-a transformat total din cauza bolii. Nici un doctor nu-i găsește leacul

Liviu Vârciu s-a transformat total din cauza bolii. Nici un doctor nu-i găsește leacul
Liviu Vârciu e cu nervii la pământ. A scăpat de coronavirus, dar nu se simte bine deloc.

Anul trecut, coronavirusul l-a distrus și a rămas și acum cu sechele grave. Nu poate scăpa acum de altă belea.

Liviu Vârciu s-a transformat total din cauza bolii. Nici un doctor nu-i găsește leacul

Cu puțin timp în urmă, Liviu Vârciu a făcut un film pe care l-a postat pe contul său de socializare. Artistul s-a dus din nou la spital, pentru că îi era foarte rău. A fost din nou testat PCR, a ieșit negativ, însă problemele nu-i dau pace. Vedeta a contactat o răceală îngrozitoare și nimic nu-i face bine.

A luat toate medicamentele pentru răceală, ba chiar a făcut și băi fierbinți în jacuzzi cu sare grunjoasă, dar totul a fost în zadar. De parcă toate acestea nu ar fi fost de ajuns, Liviu a spus că a rămas și fără miros. Prezentatorul a tras un semnal de alarmă și le-a spus urmăritorilor săi să fie extrem de atenți cu sănătatea, pentru că ne aflăm în plină pandemie.

„Dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”

“ Am cumpărat toată sarea de murături și mi-am pus-o în cadă. Dacă nici așa nu mă fac bine! (…) Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu’ răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Probleme mari din cauza coronavirusului

După ce s-a vindecat de coronavirus, Liviu spune că și-a făcut toate analizele, dar acesta nu au arătat deloc bine. „Toate analizele pe care le-am făcut înainte de COVID-19, le-am făcut și după și totul a fost triplu. La ficat am avut probleme, mi-au dat să iau niște pastile. La plămâni au rămas niște punctulețe mici după ce am fost infectat”, a povestit Liviu Vârciu, în emisiunea lui Dan Capatos.

Sursă foto: instagram