Omul de afaceri Alex Bodi, se află în continuare în arestul Poliției, având calitatea de suspect într-un dosar greu, instrumentat de DIICOT Craiova, care face referire la infracțiunile de trafic de persoane, proxenetism, șantaj . După ce a fost arestat preventiv 30 de zile, lui Bodi i s-a prelungit mandatul.

Tot ce a reușit, după ce s-a despărțit definitiv și irevocabil de fosta nevastă Bianca Drăgușanu (care după divorț i-a fost, o vreme, iubită) a fost să se logodească cu „londoneza” Daria Radionova. Moldoveanca a avut câteva zile romantice cu cel care vrea să îi devină soț, apoi a rămas singură în vila sa din Tunari, iar în final, după un timp, s-a întors la afacerile ei din Londra.

Daria Radionova o dă pe manele

După mai multe zile în care nu a dat niciun semn spre Bodi, Daria Radionova a început săptămâna în forță. A pus manele de dragoste, a arătat inelul cu diamant străluncind pe deget.

„Fără tine am învățat că doare dragostea, fără tine nu pot să mă lupt cu lumea rea. Nu pot fără tine, întoarce-te la mine. Inima te cere tot pe tine înapoi; Nu știu cum să-i zic că nu te mai întorci la mine, ea te vrea pe tine, ea nu mai vrea să bată fără tine; nici să mai simtă o altă iubire. Cum să mai pot să iubesc pe altcineva?,  cântă în mașina Dariei.

Dar o manea nu era de ajuns, așa că Daria plusează cu maneaua preferată a rivalei ei: „Toate diamantele le cumpăr pentru tine, le cumpăr că meriți toată dragostea s-o simți”.

Ca și Bianca Drăgușanu, Daria Radionova deține în Londra un boutique în care vinde haine de blană de lux. Și, la fel ca și rivala ei, își promovează deseori ultimele colecții lansate în magazin.

Sursa foto: Instagram

Actor celebru e acuzat de comportament violent. Fostele iubite au multe de spus

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp