Loredana Groza a fugit la căldură! Cu cine se întâlnește vedeta

Loredana Groza a fugit la căldură! Cu cine se întâlnește vedeta
Unele vedete au ales să petreacă revelionul în țară, în timp ce altele au prins trecerea în noul an în destinații de vis cum ar fi Dubai. Deși sărbătorile s-au terminat oficial, mai sunt și celebritățile care abia acum își iau concediu și fug spre tot felul de destinații, care mai de care mai ofertante, printre ele fiind și Loredana Groza.

Loredana Groza nu-și arată vârsta deloc, nici fizic, dar nici în ceea ce privește energia de care dă dovadă. În noaptea de revelion, artista a îmbrăcat cea mai decoltată rochie neagră, și-a aranjat casa în ton cu  ocazia și a dat drumul la petrecere în fața camerei de la telefon.

Pentru că este și o persoană care ține la tradiție, Lori nu a uitat să poarte ceva roșu, dar și ceva bani la ea pentru a trece așa cum trebuie în 2021. Și ca să fie treaba treabă, blonda a împărtășit cu fanii imaginile de senzație, începând cu dansul și terminând cu sutienul roșu și decolteul pe care l-a umplut cu bani la trecerea dintre ani, spre deliciul urmaritorilor ei de pe Instagram.

A fugit în Tulum, unde o așteaptă gașca

După ce ieri și-a sărbătorit atât tatăl cât și fratele, amândoi purtând numele Vasile, astăzi Loredana și-a făcut bagajele, s-a echipat corespunzător și a fugit cu avionul departe. Destinația? Tulum, Mexic, acolo unde o așteaptă o gașcă întreagă dornică de distracție.

Printre cei cu care se va bucura Loredana de o vacanță binemeritată se află și desginerul român Adeline Catinas, dar și Ema Uta, un make-up artist cunoscut în domeniu. Lori nu a spus dacă a ales să călătorească singură sau dacă e însoțită de cineva până la destinație, însă judecat după schimbul de replici de pe Instagram dintre ea și Ema Uta, putem spune că artista abia așteptă să-și etaleze corpul lucrat pe plajele din Tulum: “Te aștept regină”, i-a transmis Ema Uta vedetei, la care aceasta a dat replica imediat transmițându-i direct din avion: “Gorgie I’m comiiiiiing” (n.r. superbitate, viiiiiin), de unde putem trage de asemenea concluzia că cele două au o relație extrem de apropiată și abia așteaptă să se întâlnească.

Cele mai ciudate băuturi din lume. Ați încerca așa ceva?

Recomandarile noastre