Loredana Groza a intrat într-un program de slăbit din Italia! Imagini de senzație

Loredana Groza a intrat într-un program de slăbit din Italia! Imagini de senzație
Loredana Groza are un corp de vis. E cu atât mai apreciată, sau invidiată, după caz, având în vedere și vârsta divei. Lori are 51 de ani și arată mai bine ca multe dintre tinerele care se cred modele.

Nu trebuie neapărat să îi urmați exemplul ca să fiți suple, dar puteți slăbi cu Loredana Groza. Sute de italience o fac deja și sunt cu adevărat entuziasmate. În Italia e o adevărată nebunie printre femei să practici Zumba, iar o româncă, fană declarată al Loredanei Groza pare-se, a introdus în melodiile antrenamentelor sale cele mai dinamice piese ale cunoscutei cântărețe. Astfel, italiencele care vin și se antrenează cu Cristina Georgiana Nae descoperă cea mai dinamică muzică prin care obțin un corp de invidiat.

De Ziua națională a României, antrenoarea de Zumba le-a făcut un program special clientelor sale. Antrenamentele au fost realizate pe muzica Loredanei Groza. A ales și Zig Zagga, pe care fetele au dansat cu spor, și chiar au făcut o mini-horă.

Cum își menține corpul de vis Loredana Groza

Loredana Groza este o împătimită a sportului. Iar acest lucru se vede pe corpul ei. Ea joacă tenis, face fitness, iubește să practice yoga. Dincolo de acestea, Loredana este foarte atentă la ceea ce mănâncă și, deseori, conștientă de faptul că este un exemplu pentru alții, împărtășește cu fanii momente din zilele sale.

Ce este Zumba, sportul apărut dintr-un accident?

Zumba este un program de fitness inspirat din dansurile latino și creat de către cunoscutul dansator și coregraf columbian, Alberto „Beto” Perez, în cursul anilor ’90.

Zumba implică o combinație între elemente ce țin de dans și elemente de aerobic. Coregrafia Zumba încorporează mișcări de hip-hop, soca, samba, salsa, merengue, reggaeton, mambo, arte marțiale, și chiar bollywood, respectiv dans din buric. Și, mai nou, elemente de dansuri populare românești. Sunt incluse și exerciții de squat și streching.

Dupa succesul pe care l-a cunoscut în SUA, Zumba s-a răspândit cu rapiditate în întreaga lume. În iulie 2009, programul de dance-fitness a ajuns să fie predat de 30.000 de instructori autorizați în 40.000 de locații din 75 de țări, din Canada până în China. În România au apărut primele clase autorizate de Zumba în 2010, în Capitală și în marile orașe.

Zumba este practic rezultatul unui „fericit accident”, așa cum descrie însăși fondatorul întregului concept.

În 1986, Beto Perez, instructor de fitness în orașul său natal Cali, Columbia, și-a uitat caseta cu muzica sa clasică pentru cursul de aerobic pe care îl preda. Soluția pe care a găsit-o a fost să utilizeze muzica pe care o avea la dispoziție în acel moment și pe care o asculta de obicei în mașină (salsa și merengue), improvizând un program de aerobic.

Întrucât acea ședință de dance-fitness a avut un impact extraordinar printre cursanți, Beto a concretizat ideea într-un nou program revoluționar de fitness, intitulat „Zumba Fitness Party”. Zumba, în Columbia, este un argou pentru distracție și se traduce sub expresia: „să te miști repede”.

Sursa foto: Instagram