Loredana Groza își ține fanii pe ace. Niciodată nu s-a arătat lumii așa

Loredana Groza își ține fanii pe ace. Niciodată nu s-a arătat lumii așa
După vacanța în Mexic, diva divelor a ajuns în Maldive, de unde  transmite, pe rețelele sociale, un adevărat „jurnal de bord” ale celor mai incitante ținute. Ultima postare a incendiat internetul.

Toată lumea e de acord că Loredana Groza își ține fanii pe ace, și știe să o facă cu mare stil. De când a plecat în Maldive unde combină plăcerea și munca, le prezintă fanilor un adevărat jurnal al ținutelor incendiare. S-a pozat în cada plină de spumă. Apoi într-un jumpsuit mulat. Și  într-o rochiță sclipitoare extrem de scurtă.

Dar ultima postare întrece orice așteptări. Niciodată Loredana Groza nu s-a arătat lumii așa. E drept, nu e de judecat, are cu ce să se laude.

Loredana Groza își ține fanii pe ace

Loredana Groza și prezintă posteriorul perfect conturat și bombat, la piscină, îmbrăcată (sau dezbrăcată) într-un costum de baie cu adevărat minuscul. Fanii ei sunt în extaz.

Sunt și mulți comentatori care, după cum ne-am obișnuit, îi reproșează faptul că „la vârsta ei” una și alta. Una peste alta, la cei 50 de ani ai săi, Loredana Groza e artistă, mamă și mai ales o femeie cu un cop superb, pentru care lucrează zilnic. Vedeta practică sport, e atentă la alimentație, are grijă de sine în cele mai mici detalii, fără să fi fost nevoită până acum, conform propriilor declarații, să apeleze la bisturiu.

Și, peste toate, este cea mai longevivă artistă din showbiz-ul românesc, o adevărată comoară națională. Amintim un episod simpatic, de anul acesta când diva a fost invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, chiar la aniversarea a 13 ani de emisiunea. Ea i-a întrebat pe co-prezentatori, dar și pe invitatul lor, Florin Ristei, dacă au făcut vreodată dragoste cu gândul la ea. Răspunsul a fost pe măsură, așa cum Rețete și vedete a scris, de altfel.

Sursa foto: Instagram

Se vinde conacul făcut cadou de Regina Elisabeta unui protejat. Povestea casei e fabuloasă