Loredana Groza seamănă tot mai mult cu fiica ei. Cine copiază pe cine? Foto wow

Loredana Groza seamănă tot mai mult cu fiica ei. Cine copiază pe cine? Foto wow
Loredana Groza este un artist complet, cu o carieră constantă, de decenii, de invidiat. E, tot de decenii soție și are o fiică, tânără femeie, extrem de frumoasă.

Când apar împreună, Loredana și fiica ei, Elena Boncea, captează toate privirile. Oamenii nu știu la care să se uite mai întâi, ambele sunt de o frumusețe răpitoare. Iar în ceea ce o privește pe celebra artistă, aceasta întinerește pe măsură ce avansează în vârstă, și seamănă tot mai mult cu fiica ei. Oricând poate spune că Elena nu îi e fiică, ci soră.

Ultima postare a Loredanei Groza i-a făcut pe fani să se minuneze de  cât de bine arată artista în vârstă de 52 de ani. Aceasta s-a fotografiat alături de fiica ei, Elena, în vârstă de 24 de ani. După cum se vede, cele două seamănă ca două picături. Doar mama a optat pentru o ținută mai „tinerească”, în comparație cu fiica.

În imagine, Loredana purta un top scurt, care îi lăsa abdomenul la vedere, și o fustă mini, care i-a pus în evidență picioarele lungi și tonifiate, încălțate în bocanci. În schimb Elena, fiica Loredanei Groza a îmbrăcat o rochie lungă, iar în picioare avea o pereche de pantofi sport gri.

„Doar râsete și forme de argint / Mai rămâneau în seara zmeurie”, a scris Loredana Groza la descrierea fotografiei alături de fiica ei, postată pe contul de Instagram al artistei.

Elena: „O mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă”

„Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar, în general, sunt o pacoste”, spunea fiica Loredanei în urmă cu ceva timp. În vârstă de 24 de ani, fiica Loredanei Groza, Elena Boncea este producător muzical la un cunoscut post de radio. Elena a studiat la un liceu privat din Capitală, cu predare în limba engleză, apoi a urmat studii superioare în domeniu.

Anul trecut, într-un interviu pentru VIVA!, Loredana Groza mărturisea care e relația cu fiica ei. „E o bucurie să împart cu ea o parte importantă din ce mi se întâmplă și să folosim timpul pe care-l avem – când nu sunt pe scenă sau cu alte obligații profesionale – cât mai plin.

Ne plac excursiile și experiențele pe care le descoperim în lumea întreagă. Cred că e un avantaj pentru generația ei că trăiește într-o lume liberă, în care poate vizita orice țară și poate simți diversitatea altor culturi. Generația ei este mai tolerantă și mai deschisă”, a punctat vedeta.

Sursa foto: Instagram