Loredana Groza și-a arătat slăbiciunea: Totul până la SALAM- Imagini exclusive

Loredana Groza și-a arătat slăbiciunea: Totul până la SALAM- Imagini exclusive
Probabil că în România o singură artistă ar merita apelativul de divă: Loredana Groza. Este cea mai longevivă artistă „în exercițiu”, mereu fresh, gata să se reinventeze, plină de talent.

Loredana Groza are 52 de ani, e mamă, o viață de familie discretă, alături de soțul ei. De 23 de ani, Lori e căsătorită cu Andrei Boncea, un renumit producător de film și relația lor e la fel de minunată ca la început. Fanii o apreciază, iar dușmanii o invidiază pentru corpul ei ca de adolescentă. Loredana Groza arată superb, și asta pentru că petrece multe ore făcând sport.

Ea joacă tenis, face yoga, merge în sala de forță. În plus, e extrem de atentă la alimentație.  De exemplu, ea consumă constant edamame, soia tânără, pentru efectele de întinerire pe care le au aceste plante, așa cum am mai scris.

Diva a uitat de siluetă, a dat iama în salamul de Sibiu

Zilele acestea însă, Loredana Groza a lăsat grijile legate de siluetă deoparte. A dat de salam. De salam bun. Din acela „adevărat”, de Sibiu. Vedeta a ajuns aseară la Sibiu, unde participă la un eveniment. Iar în bucătărie a descoperit miraculosul preparat tradițional bal locului. Și nu s-a mai putut opri. A fost așa de încântată, încât s-a și filmat și a spus că la București nu există așa „salami” bun.

După salamul de Sibiu, gazda a invitat-o să guste ruladă de carne, iar Loredana a fost foarte încântată.

Loredana Groza, o gospodină desăvârșită

Pe lângă statutul de divă, Loredana Groza e o gospodină desăvârșită. Chiar dacă puțini și-ar imagina-o la cratiță, vedeta e un adevărat expert în bucătărie. Ea pregătește bucate tradiționale, așa cum a învățat de acasă, de când era copil. Și îi place la nebunie să o facă. Așa cum a arătat în repetate rânduri, de sărbători mai ales, e plăcerea ei să petreacă ore bune în fața aragazului și să pregătească cozonaci, sarmale și alte bunătăți, spre deliciul familiei și al prietenilor care sunt invitați la masă.

Sursa foto / video: Instagram