Lourdes, fiica cea mare a Madonnei, calcă pe urmele mamei. A apărut într-o poză care a șocat

Lourdes, fiica cea mare a Madonnei, calcă pe urmele mamei. A apărut într-o poză care a șocat
Au apărut valuri de critici după ultima postare a Madonnei. în aceasta, vedeta apare în compania fiicei sale  naturale.

Lourdes, fiica cea mare a Madonnei, aspru criticată de fanii mamei ei. S-a întâmplat în urmă cu câteva ore, și se întâmplă și acum. Totul a pornit de la o fotografie postată de Madonna. Un selfie pe care și-l făcea împreună cu fiica ei cea mare.

În vârstă de 62 de ani, Madonna are șase copii.  Pe doi dintre ei i-a adus ea pe lume. E vorba de  Lourdes Maria Ciccone și Rocco Ritchie. Madonna fost căsătorită în două rânduri: cu Sean Penn (1985-1989) și Guy Ritchie (2000-2008), iar cei doi copii sunt rodul acestor mariaje. Pe lângă aceștia, Madonna a mai adoptat patru copii din Africa: Mercy James, Estelle Ciccone, David Banda și Estele Ciccone.

Lourdes, fiica cea mare a Madonnei, aspru criticată

​Madonna este foarte activă în ultima perioadă pe rețelele sociale. Nu cu mult timp în urmă s-a fotografia în lenjerie intimă. Deși are cam în permanență o cârjă  în apropiere, Madonna se ține  activă și fericită. Nici nu are cum să fie altfel, având în vedere că și-a găsit jumătatea în persoana unui tinerel care ar putea să îi fie și el copil.

Madonna își iubește nespus fiica cea mare. Deseori apar în fotografii împreună. Și toată lumea poate vedea cât de mult seamănă Lola cu mama ei când era tânără. Dar, imediat încep criticile.

Ca și mama ei, Lourdes este o fire liberă și nonconformistă. Tânăra de 24 de ani a decis să se poarte „naturală” astfel că nu renunță la pilozitatea corporală care crește în mod natural pe corp. În fotografiile în care poartă ținute de vară și ridică brațele se vede că e neepilată. La fel și în cazul acestui selfie. Dar la fel a apărut și în fotografiile făcute alături de mama de ziua ei, în Jamaica, anul trecut.

Sursa foto: Instagram

Prințul Harry a intrat în carantină. A ajuns în Anglia pentru înmormântarea bunicului