Mădălina Ghenea și-a oficializat relația cu Nicolo Zaniolo cu doar câteva zile în urmă, pe rețelele de socializare. Acum, cu o zi înainte de Anul Nou, fotbalistul a primit o veste bombă de la fosta iubită, care i-ar putea strica relația cu frumoasa actriță româncă.

Ce veste a primit iubitul actriței Mădălina Ghenea

Fotbalistul echipei AS Roma are 21 de ani și în urmă cu câteva săptămâni a ieșit din relația cu Sara Scaperrotta. La scurt timp, Nicolo Zaniolo a intrat într-o nouă relație cu actrița Mădălina Ghenea. Se pare că povestea lor nu are un început prea frumos, deoarece ieri după-amiază, fotbalistul a aflat de la fosta lui iubită că va fi tată, tânăra fiind însărcinată.

„Câteodată, atunci când eram împreună şi locuiam împreună, visam să avem o familie, nu pot să neg asta, însă lucrurile s-au schimbat între timp, iar atunci când mi-a spus că este însărcinată am fost foarte sincer cu ea şi i-am spus că nu mă simt pregătit pentru o asemenea responsabilitate, mai ales că nu mai suntem împreună, dar ea a decis să continue cu sarcina. O alegere pe care o respect şi pe care mi-o asum, a declarat Zaniolo. 

Mădălina Ghenea a recunoscut relaţia cu tânărul fotbalist în timpul unei sesiuni live de pe rețelele de socializare, în care a răspuns întrebărilor primite de la fani. La un moment dat, frumoasa actriță a primit o întrebare chiar de la Nicolo Zaniolo: „Pot să te sărut 25 de ore din 24?”, iar răspunsul româncei a fost: „Tu ce crezi?”. Cei doi au confirmat astfel relaţia începută în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Impresarul Lucian Ionescu, plâns de femeile din viața lui. Iubita-vedetă are grijă acum de soția bolnavă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp