Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Am întrebat Chat GPT cine este cea mai frumoasă femeie din România. Răspunsul a fost neașteptat

Exclusiv. Am întrebat Chat GPT cine este cea mai frumoasă femeie din România. Răspunsul a fost neașteptat
Inteligența artificială este din ce în ce mai folosită, chiar și în România. Chat GPT este unul dintre cele mai accesibile programe de inteligență artificială. Are răspunsuri la aproape orice întrebare.

Cine este cea mai frumoasă femeie din România

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase femei din România, e necunoscută pentru inteligența artificială. Sursă foto: Arhivă Mădălina Ghenea

Răspunsul Chat GPT a fost unul foarte diplomat. „Este subiectiv și dependent de gusturile și preferințele fiecărei persoane. Frumusețea este o calitate subiectivă și relativă, iar opinia cu privire la cine este cea mai frumoasă femeie din România poate varia în funcție de criteriile folosite, cum ar fi trăsăturile fizice, personalitatea, realizările profesionale sau alte aspecte. În plus, este important să recunoaștem că frumusețea nu ar trebui să fie singurul criteriu după care judecăm o persoană, ci ar trebui să valorizăm și alte calități, cum ar fi inteligența, compasiunea, abilitățile și caracterul”, este răspunsul venit de la Chat GPT.

Cine este cel mai deștept om din România

Nici la această întrebare nu a vrut să ne dea prea multe detalii, dar a amintit, totuși, de Nicolae Păulescu, fost medic și fiziolog român care a descoperit insulina.

Nicolae Păulescu, sursă foto: Wikipedia

Precum și de fizicianul Horia Hulubei. „Este greu să se determine cine este cel mai deștept om din România, deoarece inteligența poate fi măsurată în multe moduri diferite și nu există un singur test sau criteriu care să fie universal acceptat pentru a determina cine este cel mai inteligent. Există mulți oameni remarcabili din România care au făcut contribuții semnificative în domenii precum știința, tehnologia, cultura și politica. De exemplu, Horia Hulubei a fost un fizician român de renume mondial și fondatorul Institutului Național de Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”, iar Nicolae Păulescu a fost un medic și fiziolog român care a descoperit insulina”, este răspunsul venit din partea Chat GPT.

Potrivit Chat GPT, inteligența este dificil de măsurat. „În plus, există mulți alți oameni inteligenți din România care au reușit în domeniile lor și care au făcut diferențe pozitive în lume. În final, este subiectiv să numim o singură persoană ca fiind cea mai deșteaptă din România, deoarece inteligența este o calitate complexă și dificil de definit și măsurat în mod obiectiv”, mai spune Chat GPT.

Cine este cel mai bun sportiv din România

La această întrebare, Chat GPT afirmă că România are foarte mulți sportivi de valoare și enumeră personalități precum Nadia Comăneci, Simona Halep, Gheorghe Hagi și Cătălina Ponor.

„România are o tradiție sportivă bogată și o mulțime de sportivi remarcabili care au obținut performanțe remarcabile în diferite discipline sportive de-a lungul timpului. În plus, este dificil să se declare un singur sportiv ca fiind cel mai bun, deoarece performanțele și realizările depind de disciplina sportivă practicată. Cu toate acestea, câțiva sportivi români au obținut performanțe remarcabile și sunt recunoscuți la nivel mondial. De exemplu, Nadia Comăneci este o legendă a gimnasticii și este prima gimnastă din istorie care a primit nota maximă de 10 la Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976. Alți sportivi remarcabili includ Iolanda Balaș, care a câștigat două medalii de aur la Jocurile Olimpice la săritura în înălțime, și Gheorghe Hagi, considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din istoria României”, scrie Chat GPT. De asemenea, el amintește și de performanțele din tenis, gimnastică sau judo.

Nadia Comăneci, sursă foto: Wikipedia

„În plus, sportivi precum Cătălina Ponor, Simona Halep, Ana Maria Popescu și Alina Dumitru sunt recunoscuți pentru performanțele lor remarcabile în gimnastică, tenis și scrimă.

În concluzie, există o mulțime de sportivi remarcabili din România și este dificil să se declare un singur sportiv ca fiind cel mai bun. Performanțele lor și realizările variază în funcție de disciplina sportivă practicată și de perioada de timp în care au activat”, se arată în răspunsul primit.

Ce este Chat GPT

ChatGPT a fost lansat la finalul anului trecut și face parte dintr-un set mai larg de tehnologii dezvoltate de OpenAI, un startup cu sediul în San Francisco, care are o relație strânsă cu Microsoft.

Face parte dintr-o nouă generație de sisteme de inteligență artificială care pot conversa, pot genera text lizibil la cerere și chiar pot produce imagini și videoclipuri inedite pe baza a ceea ce au învățat dintr-o bază de date vastă de cărți digitale, scrieri online și alte mijloace media.

Chat GPT funcționează ca un dialog scris între sistemul de inteligență artificială și persoana care îi adresează întrebări.

Milioane de oameni s-au „jucat”, folosindu-l pentru a scrie poezii sau cântece, pentru a învăța să trimită un email sau chiar pentru a se juca sau a se distra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre