Simona Ionescu / Redactor Șef

Întâmplare șocantă. Un bărbat a murit atacat de o găină. A fost găsit într-o uriașă baltă de sânge

Întâmplare șocantă. Un bărbat a murit atacat de o găină. A fost găsit într-o uriașă baltă de sânge
Iată așa, trebuia să o vedem și pe acesta! Un bărbat nu numai că a fost atacat de o găină, dar înaripata l-a și omorât. Găina ucigașă. Întâmplarea tragică, în cele ce urmează.

S-a întâmplat în Irlanda. Este vorba despre o specie de găină crescută pe tărâmurile irlandeze. Pe scurt, întâmplarea este de-a dreptul șocantă și aceasta deoarece un bărbat a murit după ce a fost atacat de o găină din rasa Brahma. A fost găsit, ulterior, într-o mare baltă de sânge.

Jasper Kraus este originar din Haga, Olanda. El a murit însă într-o locuință din Roscommon, un oraș din Irlanda, domiciliul surorii sale, după ce a fost atacat mortal de o găină agresivă din rasa Brahma.

Ancheta polițiștilor a stabilit că bărbatul a fost atacat de găină și că a murit în urma unei hemoragii provocate de rănile făcute de ciupiturile găinii. Bărbatul era grav rănit la piciorul stâng.

În dimineața atacului, fiica bărbatului a plecat la cumpărături și când a ajuns în locația respectivă l-a găsit pe tatăl său dormind, scrie Irish Mirror. A plecat și și-a văzut de treabă.

Fiica bărbatului, puțin mai târziu, a fost sunată de proprietarii casei unde era acesta și a aflat că tatăl său a murit. Ea s-a întors la casa tatălui său, iar când a ajuns l-a găsit pe acesta într-o uriașă baltă de sânge, după cum chiar fata îngrozită a povestit salvatorilor de pe ambulanță și poliției, care au ajuns imediat la fața locului. Paramedicii au încercat să îl resusciteze pe bărbat, dar nu au mai reușit să îl readucă la viață.

Jasper Kraus a fost ucis în mod tragic la data de 28 aprilie 2021, după ce a fost atacat mortal de o găină din rasa brahma. Foto: Mirror Irish

Găina agresivă a mai atacat anterior încă o persoană

Fiica a observat o dâră de sânge până la cotețul găinilor și așa a realizat că tatăl său a murit atacat de una dintre păsările de acolo. Totodată, ea a observat că una dintre găini avea sânge pe gheare. Femeia proprietară a casei a relatat că pasărea respectivă îi atacase în trecut și fiica, nepoata bărbatului decedat.

Medicul care a efectuat autopsia bărbatului a precizat că în acest caz „circumstanțele morții au fost neobișnuite”.

Incredibil dar adevărat este și faptul că bărbatul a suferit în trecut de cancer și a învins boala, în momentul atacului afându-se în tratament medicamentos de susținere. Bărbatul a ieșit câștigător din lupta cu cancerul, dar a fost înfrânt de o simplă găină.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre