Simona Ionescu / Redactor Șef

Nostradamus ne-a avertizat că urmează tragedii după pandemie. Ce a lăsat scris celebrul astrolog

Nostradamus ne-a avertizat că urmează tragedii după pandemie. Ce a lăsat scris celebrul astrolog
Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, care a apărut pentru prima dată în 1555. Les Propheties a devenit foarte populară în toată lumea și a creat în jurul său un cult.

Nostradamus ne-a avertizat că urmează tragedii după pandemie. Se pare că șirul de nenorociri care a pornit la începutul pandemiei nu se termină. Profețiile lui Nostradamus continuă să șocheze o lume întreagă.

Celebrul astrolog a prevestit numeroase întâmplări nefericite. Specialiștii în catrenele cunoscutului astrolog susțin că acestea vorbesc despre epoca ce se va deschide după pandemie. 

Ce se întâmplă după pandemie, conform scrierilor lui Nostradamus

Nostradamus ne-a avertizat că urmează tragedii după pandemie. Conform interpretărilor făcute după scrierile celebrului astrolog, urmează un șir lung de nenorociri. Acestea vor urma după încheierea pandemiei provocată de COVID-19. Conform profețiilor făcute de Nostradamus, omenirea va cunoaște foametea răspândită pe o scară foarte largă.

Expertul Bobby Shailer, care interpretează scrierile lăsate de Nostradamus, crede că există un pericol real de izbucnire a unui nou război mondial. De asemenea, el spune că există pericolul unei catastrofe majore, care va duce omenirea în pragul dispariției. 

Acesta susține că a descifrat mai multe predicții între scrierile celebrului astrolog. Potrivit spuselor sale, Nostradamus ar fi prezis că Marea Britanie va fi lovită de o inundație devastatoare în anii următori. 

Mai mult, Shailer spune că astrologul vorbește și despre o invazie a Marii Britanie, de către „noua ligă din Ausonia” care va face război. Ausonia este un oraș mic din Italia.

Al treilea război mondial

În scrierile lui Nostradamus, este menționată apariția celui de-al treilea anticrist. Adică, un lideri militari sau politic care va provoca un război devastator. În această categorie au fost încadrați Napoleon Bonaparte sau Hitler. Din catrenele descifrate reiese că va izbucni un al treilea război mondial. Acesta va fi mai cumplit și mai devastator decât cele precedente.

„Un antichrist, după definiția lui Nostradamus, este un lider militar care provoacă moartea a numeroși oameni nevinovați. Așa cum au fost Hitler sau Napoleon. Cred că al treilea anticrist va apărea în curând, posibil în următorii 10-20 de ani. Aș crede că probabil este în viață astăzi. mondial. Nostradamus spune că va fi un război masiv lung, de la 25 la 29 de ani, urmat de războaie mai mici”, a spus expertul britanic.

Scrierile lui Nostradamus, interpretate eronat

Pe de altă parte, Brian Dunning, gazda podcastului Skeptoid, susține că profețiile lui Nostradamus nu au legătură cu realitatea. El a precizat că scrierile astrologului sunt interpretate în mod eronat, de multe ori.

„Scrierile lui Nostradamus sunt prezentate în multe moduri eronate. Traducerile ambigue și greșite, interpretările fanteziste, relatările fictive și descifrarea unor coduri inexistente din catrenele sale au contribuit la apariția unui număr mare de lucrări. Toate sunt greșite și mult peste ceea ce a scris vreodată Nostradamus”, a precizat Brian Dunning.

Profeția Babei Vanga pentru anul 2021. Ce nu știați despre clarvăzătoare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre