Actorul în vârstă de 45 de ani și-a arătat burtica, plimbându-se pe plajă în pantaloni scurți de baie. Fizicul său arată pe departe de abdomenul pe care l-a afișat în filmul din 2000.

Leo se bucura de o zi însorită în Miami, împreună cu tatăl său George și vechiul prieten Emile Hirsch, în vârstă de 35 de ani. Ei au lucrat recent împreună la filmul de succes Once Upon A Time In Hollywood. Leo a obținut în cele din urmă un Oscar, dar se pare că nu va câștiga niciun premiu pentru că arată bine în acest moment.

Viața amoroasă a lui Leonardo DiCaprio

Modelul argentinian, în vârstă de 23 de ani , a apărut pentru prima dată alături de vedeta din Titanic în 2017. Recent, modelul şi actriţa Camila Morrone a vorbit despre relaţia pe care o are cu actorul Leonardo DiCaprio mărturisind că este frustrant să fie privită doar ca iubita unui star, însă a precizat că în aceeaşi măsură înţelege curiozitatea oamenilor privind viaţa amoroasă a partenerului său. Camila Morrone a precizat că diferenţa de 23 de ani dintre ea şi Leonardo DiCaprio nu reprezintă o problemă.

„Sunt atât de multe relaţii la Hollywood şi în istoria lumii în care partenerii nu sunt de aceeaşi vârstă. Pur şi simplu nu contează şi cred că oricine are dreptul să aibă o relaţie cu oricine îşi doreşte“, a precizat tânăra. Camila Morrone este model, însă recent şi-a făcut debutul ca actriţă în filmul independent „Mickey and the Bear“, rol pentru care a primit aprecieri din partea criticilor.

Dănuț Lupu: ”A fost un moment în care plămânii mei erau la 8% din capacitate”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri