Macaulay Culkin recrează un moment celebru din Singur Acasă. Ce i-a venit?!

Macaulay Culkin recrează un moment celebru din Singur Acasă. Ce i-a venit?!
Macaulay Culkin le-a reamintit oamenilor să-și poarte măștile de protecție într-o postare pe rețelele sociale, joi.

Kevin McCallister a recreat momentul din celebrul film Singur Acasă

Vedeta filmului Home Alone, acum în vârstă de 40 de ani, a recreat un moment memorabil din film purtând o mască de protecție care reflectă fața lui șocată la vârsta de 10 ani, în timp ce îl juca pe Kevin McCallister.

Culkin a folosit umorul negru în descrierea postării, spunându-le fanilor: „Doar să rămân în siguranță, purtând o bucată de piele jupuită a sinelui meu mai tânăr. Nu uitați să vă purtați măștile, copii!”.

Momentul celebru din film a fost o greșeală

În timp ce scena respectivă este una dintre momentele deosebite ale filmului, regizorul Chris Columbus a dezvăluit cum țipătul respectiv a fost de fapt „un accident”, atunci când a sărbătorit cea de-a 25-a aniversare a filmului într-un interviu din 2015. Nu a fost scris așa cum a făcut-o Macaulay. 

„Țipătul iconic – expresia de pe afiș, cu mâinile pe obraji – a fost cam un accident. Am crezut că are de gând să se plesnească și să țipe. Dar și-a ținut mâinile lipite de față, de parcă tocmai și-ar fi pus adeziv, iar mâinile i-au rămas complet nemișcate în timp ce țipa ca în tabloul Edvard Munch”, a spus regizorul.