Mădălina Ghenea despre Zaniolo: „Sunt fericită că l-am întâlnit”. Mai înțelege cineva ceva?

Mădălina Ghenea despre Zaniolo: „Sunt fericită că l-am întâlnit”. Mai înțelege cineva ceva?
A apelat la doi avocați pentru a-și proteja imaginea în povestea de dragoste în care a fost inclusă alături de cel mai promițător fotbalist de la AS Roma, Nicolo Zaniolo. A făcut-o după ce chiar mama sportivului a luat atitudine. Apoi spune cât e de fericită cu el.

Mădălina Ghenea, actriță și model de origine română, în vârstă de 33 de ani, a ajuns să își apere imaginea în presa internațională cu ajutorul unor avocați. Asta după ce tabloidele făcut din ea și Nicolo Zaniolo cuplul finalului de an 2020.

Nicolo a cerut numărul de telefon al româncei

Așa cum Rețete și vedete a scris,  povestea dintre cel mai promiţător tânăr fotbalist italian şi ,,femeia cea mai frumoasă din lume’’ din filmul lui Sorrentino, ,,Youth’’, s-a născut în holul unui hotel din Roma, pe 10 decembrie. Cel care i-a prezentat unul altuia ,,via Instagram’’, este omul care care îngrijeşte de conturile pe cunoscuta rețea socială ale amândurora, Alessandro Riggio. Zaniolo, care în prima săptămână de decembrie s-a despărțit de logodnica sa, a fost cel care a cerut numărul de telefon al actriţei de la Riggio.

,,Mădălina a fost bucuroasă să-l cunoască, dar numărul i l-am dat mai târziu’’, povesteşte pe social media Alessandro Riggio. După acea primă întâlnire, cei doi s-au mai auzit des.

La două zile după Crăciun, mijlocaşul galben-roşu a postat un comentariu la o fotografie a frumoasei românce. „Te pot săruta 25 de ore din 24?”, o întreabă fotbalistul. Iar ea răspunde: „Tu ce părere ai?”.

Ghenea: „Nicolo mi-a intrat la inimă”

Seara trecută, Mădălinei Ghenea i s-a părut că a fost prea dură cu tânărul fotbalist în vârstă de 21 de ani și a lansat, pe Instagram, un mesaj aparte. Ea vorbește despre relația lor și spune tot ce simte pentru tânărul jucător.

„Nicolo este un tip foarte bun, unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut vreodată, care este un talent pe care toată lumea îl cunoaște. Așa cum i-am scris și lui, scriu și aici, sunt fericită că l-am întâlnit. E o persoană extraordinară, care mi-a intrat la inima și voi fi mereu alături de el. Încă un lucru de precizat: nu suntem logodiți!”, a precizat superba româncă, pe contul ei de Instagram.

Sursa foto: Instagram

A murit “prințesa războinică”. Ce a pățit vedeta

Recomandarile noastre