Mădălina Ghenea este o mamă model. Este incredibil ce și-a învățat fiica de doar 4 ani!

Mădălina Ghenea este o mamă model. Este incredibil ce și-a învățat fiica de doar 4 ani!
Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Mădălina Ghenea nu se bucură doar de un succes răsunător, ci și de o viață împlinită emoțional.

Mădălina Ghenea este o mamă model. Este incredibil ce și-a învățat fiica de doar 4 ani.

Mădălina Ghenea are 33 de ani și este cu siguranță una dintre cele mai frumoase mămici din lume. Vedeta este un exemplu pentru micuță, învățând-o să se îngrijească nu doar de aspectul ei, ci și de minte.

Fiica Mădălinei Ghenea vorbește patru limbi străine

Vedeta face tot posibilul să îi ofere fiicei sale o educație așa cum se cuvine. Charlotte nu are acces la internet și nici la televizor, ca alți copii de vârsta ei, din zilele noastre. Însă, fiica Mădălinei Ghenea vorbește patru limbi străine.

Mădălina Ghenea comunică adesea cu fanii ei pe rețelele sociale. Ea a publicat pe Instagram imagini din apartamentul din Italia, în care locuiește împreună cu fiica sa. Actrița a dezvăluit, totodată, că nu are televizor și nici internet acasă și asta pentru că vrea să-i acorde toată atenția din lume copilului ei.

O mamă singură la vârsta de 33 de ani, vedeta susține că se descurcă cu creșterea fetiței sale care tocmai a împlinit patru ani. În filmulețele postate pe Instagram, Mădălina le-a arătat urmăritorilor ei că micuța vorbește română, italiană, engleză și un pic de spaniolă.

„Nu e ușor, fac tot ce pot, sper să aibă o copilărie fericită, așa cum am avut eu. Să crești un copil singură nu e ușor, dar Slavă Domnului că o am pe mama care mă ajută foarte mult și mă descurc”, a spus Mădălina Ghenea.

„Sunt îndrăgostită de casa mea”

Ochii de vultur ai fanilor au observat în casa vedetei un pian, un bar și detalii din camera fetiței. Întrebată dacă se gândește să se întoarcă în România, actrița a răspuns: „Sunt foarte bine aici și sunt îndrăgostită de casa mea”.

„Mă bucur mult că vă place apartamentul meu, l-am renovat total singură. Nu am televizor acasă și nici wifi, și fac asta pentru fiica mea”, a povestit Mădălina.

Mădălina Ghenea a născut-o pe Charlotte pe data de 3 aprilie 2017, la o clinică privată din București. Deși și-a dorit o naștere naturală, din cauza complicațiilor a fost nevoită să apeleze la cezariană. Mai bine de 11 ore a stat aceasta în travaliu.