Mădălina Ghenea a cucerit Italia. Articolul și imaginile din presa italiană spun totul despre vedeta noastră

Mădălina Ghenea a cucerit Italia. Articolul și imaginile din presa italiană spun totul despre vedeta noastră
Asemănată pe bună dreptate cu Sofia Loren și considerată una din cele mai frumoase  femei ale lumii, Mădălina Ghenea este actriță și unul dintre cele mai apreciate fotomodele. Le-a dat palpitații celor peste 1,2 milioane de urmăritori pe care îi are numai pe Instagram, cu noile imagini postate.

Chiar dacă fac parte dintr-o campanie publicitară, ultimele imagini pe care le-a postat au devenit imediat virale. În fața perfecțiunii trupului, jurnaliștii italieni sunt cuceriți de Mădălina Ghenea și îi laudă fizicul. Vedeta în vârstă de 36 de ani, care este acum iubita tenismenului bulgar Grigor Dimitrov, s-a fotografiat într-un costum de baie transparent. Românca a primit zeci de mii de aprecieri într-o singură zi.

Presa italiană scrie despre „fizicul” Mădălinei Ghenea

Jurnaliștii de la Gazzettta dello Sport nu au rămas nici ei indiferenți la frumusețea întruchipată. Ei i-au făcut o descriere atentă. „Un fizic asemeni celui pe care îl are Mădălina Ghenea nu se datorează doar ‘Mamei Natură’. Modelului îi place să facă mult sport, atât în sală cât și în aer liber. Nu e greu să o vezi pe stradă plimbându-se în haine sport, cu căști, în timpul plimbărilor sale.

Mădălina Ghenea face ravagii cu fotografiile sale în costume de baie

În sala de fitness, pe de altă parte, se antrenează atât cu greutăți, cât și cu greutatea corpului, pentru a-și tonifia picioarele și fesierii. De ceva vreme a descoperit și boxul, un sport pe care îl iubește pentru că îi permite să își lucreze întreg corpul. Este obositor, dar este și distractiv.

Actrița este foarte atentă la nutriție și are grijă să mănânce alimente sănătoase și naturale. Are grijă să bea multă apă pe parcursul zilei, care o ajută să rămână hidratată și să aibă un ten și un păr sănătos. Ocazional face fasting intermitent, pe care nu îl ține pentru a pierde din greutate, ci pentru a-și detoxifia organismul. Mădălina are foarte mare grijă de părul și tenul său. Pentru a avea o piele ca a ei, trebuie hidratată nu doar cu multă apă, ci și folosind diverse creme de față și corp. În plus, vara nu poate lipsi protecția solară.

Mădălina are mare grijă și de coafurile ei. Adoră să se imspire de la Anna Magnani și Sophia Loren, pentru că se simte foarte apropiată de Italia”, au scris jurnaliștii de la gazzetta.it.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre