Mădălina Ghenea la plaja, altfel decât ați văzut-o vreodată

Mădălina Ghenea la plaja, altfel decât ați văzut-o vreodată
Pentru că e vară și iubește marea și nisipul,  dar, mai ales, pentru că, mai presus de orice e fiica ei, micuța Charlotte, Mădălina Ghenea a plecat cu aceasta în vacanță.

Fotografii străini au surprins-o pe Mădălina Ghenea la plaja, iar imaginile ne-o arată pe una din cele mai frumoase femei din lume, de-a dreptul altfel decât ați văzut-o vreodată.

Pe lângă o carieră de succes în Italia, Mădălina Ghenea o are aici pe fiica ei. Charlotte provine din relația cu afaceristul Matei Stratan care, zilele acestea e și el așteptat în Italia, conform propriilor declarații. Bărbatul anticipa că va merge să își viziteze fetița.

Recent, Mădălina Ghenea și fiica ei, Charlotte, au fost surprinse la plajă. Mădălina a făcut senzație în costume de baie decoltate și a avut parte de momente speciale alături de fiica ei.

Mădălina Ghenea la plaja, altfel decât ați văzut-o vreodată

A fost clar pentru toată lumea cât de mult se iubesc cele două. Mădălina s-a jucat în nisip cu fiica ei, cu jucăriile.  A avut grijă ca aceasta să se scalde, și a copleșit-o cu semne ale afecțiunii, sărutări și îmbrățișări. Alături de ele s-au mai aflat copiii unor prieteni. Cei mici s-au distrat copios, fiind plimbați pe mare pe o saltea gonflabilă.

Alături de Mădălina și fiica sa s-a aflat și  Andrea Castagnola, despre care ea spune că îi este doar un bun prieten, iar presa italiană a scris că ar fi noul iubit.

Mădălina o ține pe Charlotte deoparte de ochii lumii

Mădălina Ghenea a împlinit recent 34 de ani. Ea s-a despărțit de Matei Stratan la scurt timp după ce a născut fetița. A decis să se întoarcă în Italia, acolo unde avea o carieră. A adus-o aici și pe mama sa, ca să o ajute la creșterea fetiței.

Nu a uitat de unde a plecat.

Mădălina are o carieră fabuloasă în Italia. Pozează, ca model, pentru cei mai mari designeri. Recent a pozat pentru Zuhair Murad. Ea o joacă pe Sophia Loren alături de Al Pacino și Lady Gaga în cel mai nou film al lui Ridley Scott, House of Gucci.

Pe cât e de publică ea, ca prezență, pe atât de discretă e în ceea ce o privește pe fiica ei. Charlotte nu e prea prezentă pe rețelele sociale, iar momentele când e surprinsă alături de mama sa sunt destul de rare. Totul din dorința de a o proteja.

Sursa foto: Instagram, ProFM

Recomandarile noastre