Mădălina Ghenea, moment de nostalgie după Matei Stratan: „A fost odată ca niciodată…” – Exclusiv

Mădălina Ghenea, moment de nostalgie după Matei Stratan: „A fost odată ca niciodată…” – Exclusiv
Mădălina Ghenea, actrița româncă ce e considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, pare că la 35 de ani și-a asumat statutul de mamă singură. După ce a avut mulți iubiți celebri, acum nu e în nicio relație, preferând prietenia și camaraderia bărbaților din jurul ei, în detrimentul unei relații.

Zilele trecute Mădălina Ghenea îi declara unui bun prieten că îl iubește, fiind vorba de o dragoste prietenească, nicidecum de o relație. Vedeta nu are niciujn iubit care să fie cunoscut, după ce, în trecut, s-a iubit cu Gerard Butler sau Philip Plein, ca să nominalizăm doar două exemple din frumoșii momentului care i-au trecut prin brațe.

În prezent, Mădălina Ghenea se bucură să fie mama singură a unei fetițe superbe, Charlotte, care are vârsta grădiniței, fetița este fiica modelului cu antreprenorul Matei Stratan. S-a născut în 2017,  în timp ce  cuplul făcea planuri de nuntă. După naștere însă, Mădălina s-a confruntat cu depresia post-natală, iar în final a decis că nu își poate continua cariera din România, așa că s-a mutat cu fiica și mama sa în Milano.

Mădălina Ghenea, nostalgică după Matei Stratan

Relația Mădălinei cu Matei Stratan a fost una intens urmărită. Frumoși, deștepți, tineri, cei doi au format un cuplu superb timp de câțiva ani, cât a durat relația lor.

În acest weekend pe Mădălina Ghenea a apucat-o, pare-se, nostalgia după relația că fostul ei bărbat, așa că a distribuit în spațiul virtual o postare din 2016 în care se sărută cu acesta, pe un iaht, în timpul unei vacanțe de vis pe care au avut-o împreună. Din acela moment, peste mai puțin de un an, a venit pe lume Charlotte, rodul  iubirii lșor. Iar peste alte câteva lui a survenit despărțirea.

„A fost odată ca niciodată… dar acum nu mai e”, a scris Mădălina Ghenea alături de imaginea postată. Ca să îi facă pe oameni și mai curioși a postat fotografia doar pe jumătate. În original, aceasta e din 15 octombrie 2016. Super îndrăgostită, Mădălina a titrat la  postarea inițială: „Tu, noi, gone with the wind”.

Tatăl lui Charlotte nu o poate vedea în România

Dacă despre viața amoroasă actuală a Mădălinei Ghenea nu se prea știu detalii, la fel stau lucrurile și în ceea ce îl privește pe Matei Stratan. O vreme acesta s-ar fi iubit cu Andreea Raicu, chiar i-a organizat o petrecere surpriză, în Italia, de ziua ei, petrecere de la care el a lipsit. Între timp, se pare că cuplul nu mai este de actualitate.

Pe de altă parte, potrivit unor surse apropiate de omul de afaceri, presa a relatat faptul că acesta nu poate să își întâlnească fiica în România, ci doar în Italia sau în vacanțe în afara țării. Recent, au arătat aceleași surse, bărbatul i-ar fi trimis fostei sale partenere o notificare în care insistă ca fiica sa să îl poată vizita și în România.

Sursa foto: Instagram