Madonna e realmente un ROCKSTAR! A făcut ASTA chiar și de Crăciun

Madonna e realmente un ROCKSTAR! A făcut ASTA chiar și de Crăciun
Supranumită „regina muzicii pop”, Madonna este considerată unul dintre cei mai puternici artiști au tuturor timpurilor. A știut mereu să se reinventeze și să păstreze atenția fanilor cu gesturile sale.

La 64 de ani, Madonna vrea să arate ca o tinerică. Folosește multe filtre pentru imaginile pe care le postează pe rețelele sociale, dar corpul și-l îngrijește cum știe mai bine, cu sport și intervenții. Nu de puține ori a vorbit în public despre necesitatea de a face mișcare pentru a te menține în formă. Chiar toamna aceasta a distribuit un video în care invita fanii să se apuce de sport. De Crăciun, Madonna le-a servit puterea exemplului. Sportul trebuie practicat tot timoul.

Madonna și-a scos copiii la plimbare, noaptea, pe biciclete

Cunoscută pentru extravaganțele sale, și vacanțele sale exotice sau neobișnuite, Madonna a ridicat ștacheta de Crăciun. Dincolo de faptul că s-a îngrijit de cadourile familiei ei, Madonna a distribuit și o imagine adorabilă alături de mai mulți dintre copiii care au ales să petreacă Crăciunul alături de celebra lor mamă – ea are șase, dintre care doi naturali.

Cu părul roșcat împletit în cozi, Madonna arată ca o puștoaică.

În aceeași seară, vedeta și-a luat copiii și i-a urcat pe biciclete. Ea însăși a încălecat bicicleta, pentru o plimbare nocturnă „prin cartier”, de Crăciun. Pentru sesiunea de pedalat, Madonna a optat pentru o ținută sport confortabilă, completată cu o căciulă voluminoasă de culoare roz.

Vedeta merge des cu bicicleta la plimbare prin New York

Madonna e pasionată de pedalat. Ea a fost surprinsă pe bicicletă de-a lungul timpului, în tot felul de ipostaze. Există imagini din 2014, pedalând prin New York, sau altele, de anul trecut, când se plimba, pe bicicletă, cu tânărul care i-a fost iubit până în primăvară.

Anul acesta, după ce și-a celebrat aniversarea celor 64 de ani în Italia, a revenit în New York și a ieșit la plimbare tot cu bicicleta, alături de niște prieteni. Fotografilor prea insistenți care s-au ținut după ea, le-a scos pur și simplu limba.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre