Madonna, atac năucitor la adresa fostului soț. A implicat și copiii

Madonna, atac năucitor la adresa fostului soț. A implicat și copiii
Peste Ocean și în multe alte țări, a treia duminică din iunie e celebrată „Ziua tatălui”, iar multe vedete sunt foarte atente să aibă mesajele potrivite pentru partenerii lor sau tați.

Nonconformistă cum o știm dintotdeauna, Madonna nu a avut nhiciun tată de celebrat ci și-a urat singură „La mulți ani mie de Ziua tatălui” cu trei inimioare atașate și cu fotografii ale copiilor săi.

Madonna va împlini, peste două luni, 64 de ani. Ea este mamă a șase copii. Vedeta e mamă pentru Lourdes, 25 de ani, Rocco, 22, David Banda, 16, Mercy James, 16, și gemenele Estere și Stella Ciccone, de nouă ani. Tatăl lui Lourdes este Carlos Leon, un antrenor personal transformat în actor de Madonna.

Acesta trăiește în New York. Tatăl lui Rocco este regizorul britanic Guy Ritchie, cu care Madonna a fost căsătorită din 2000 până în 2008. Cântăreața a adoptat-o ​​pe Mercy James în 2009 și pe gemenele Esther și Stella Mwale în 2017, din Malawi, alături de fratele lor David Banda, pe care l-a adoptat în 2006.

Madonna își urează sieși „La mulți ani de Ziua Tatălui”

Mai în glumă, mai în serios, putem spune că, până lunile trecute, Madonna a mai avut un copil, în persoana iubitului ei, care era doar cu trei ani mai mare decât Lourdes, dar de care diva s-a despărțit anul acesta, pentru a se ocupa serios de muzică și NFT-uri controversate, care o reprezintă și în care apărea nud în timp ce năștea.

Supranumită „material girl” (n.r. – fata materialistă), după numele unei piese care a devenit hit, Madonna nu se dezminte și arată că s-a simțit mereu mamă și tată pentru copiii ei.

Cu atât mai mult pentru ultimii trei pe care i-a adoptat când avea deja statut de femeie singură. Ea este un exemplu de părinte complet implicat, care, de-a lungul anilor a știut să își susțină copiii naturali și înfiați în tot ce și-a propus.

Madonna nu îl uită însă pe bărbatul care i-a dat viață, postând, de asemenea, două fotografii cu acesta, una din tinerețe și alta, recentă, în care Silvio Ciccone, acum în vârstă de 91 de ani, apare înconjurat de toți nepoții.

Sursa foto: Instagram