Madonna face dezvăluiri șoc despre viața ei intimă în cel mai nou documentar

Madonna face dezvăluiri șoc despre viața ei intimă în cel mai nou documentar
În acest an se împlinesc trei decenii de la alt documentar, considerat atunci „revoltător”, despre regina muzicii pop. Acolo mima acte intime, acum vorbește deschis despre jocurile de rol din dormitoarele ei.

Madonna face dezvăluiri șoc despre viața ei intimă în cel mai nou documentar. Chiar dacă are 63 de ani, și acum superstarul american este la fel de șocant ca și în filmul cu titlu X din 1991, cunoscut și sub numele de In Bed With Madonna ( În pat cu Madonna).

Vedeta se laudă cu viața ei intimă sălbatică în documentarul despre concertul Madame X. Ea recunoaște că îi place să aibă raporturi intime, dar și ce le cere bărbaților să facă.

Madonna face dezvăluiri șoc

Ultimul ei documentar, Madame X, a debutat pe 11 octombrie la MTV, și îi va lăsa din nou pe fani înnebuniți. Madonna recunoaște că îi plac bărbații și întâlnirile scurte, pur fizice. Ea se laudă că este „cunoscută” pentru faptul că își produce singură plăcere, inclusiv pe scenă. Madonna s-a prefăcut că face exact asta, pe un pat, în timpul turneului ei Blond Ambition din 1990. Momentul aproape că a dus la arestarea ei în timpul unui spectacol, în Toronto, Canada.

Acum, în timp ce discuta cu comediantul american Dave Chappelle, a spus: „Mă masturbez mereu, sunt cunoscută pentru asta. Ești cunoscut pentru că fumezi pe scenă, sunt cunoscută pentru că mă masturbez pe scenă”. Madonna se întâlnește acum cu un dansator din trupa sa, în vârstă de 27 de ani, Ahlamalik Williams.

Documentar filmat în timpul ultimului turneu

Documentarul de două ore a fost filmat în timpul turneului mondial Madonna’s Madame X, care a avut loc din septembrie 2019 până în martie anul trecut. Spectacolele s-au ținut în locuri intime unde le-a fost interzis fanilor să folosească telefoane mobile. Altfel ei i-a fost destul de greu, având în vedere intervențiile medicale la șold și la genunchi, dar asta nu a împiedicat-o să urce pe scenă.

În comentarii rapide, surprinse în timpul show-urilor, ea discută despre organele genitale și insultă membrii publicului. La un moment dat, a scos la licitație o fotografie Polaroid pe care tocmai o făcuse pe scenă și și-a împins-o între picioare. Întrucât fanii nu au putut face fotografii în interiorul locației, licitarea instantaneelor ​​a fost o modalitate bună de a strânge bani pentru acte de caritate. Un fotbalist din Lisabona a fost văzut plătindu-i 8.500 de lire sterline pentru o fotografie.

Fotografii licitate pentru opere de caritate

Dar când alt fan, care plătise pentru o altă fotografie, i-a cerut să o semneze, vedeta a refuzat, cu o înjurătură. „Ți-am dat poza, e suficient”, a mai adăugat aceasta.

Pe durata turneului ea a purtat o serie uimitoare de ținute de inspirație portugheză. De altfel, ea a scris o mare parte din albumul ei din 2019, Madame X, în timp ce locuia în capitala Lisabona. Dar este în continuare aceeași Madonna căreia îi place să exaspereze oamenii și să judece controversele când vine vorba de orice și de tot ce se află în afara muzicii sale. Pe tot parcursul documentarului ei, cântăreața – cea mai bine vândută femeie muziciană din toate timpurile – vorbește cu privire la modul în care artiștii ar trebui să „tulbure pacea”.

Și a făcut exact asta în timp ce își promova filmul în timpul unei apariții la televiziunea din SUA, weekendul trecut. Madonna – care, în ultimele luni, a împărtășit o serie de fotografii riscante despre ea însăși pe Instagram – s-a întins pe biroul gazdei, Jimmy Fallon, și și-a etalat fesele pe ecran. Apoi a spus că îi place să ia droguri acasă – dar fumează doar pentru a arăta cool în imagini.

Filmele în care ar fi trebuit să o vedem pe Madonna

În timpul show-ului, Madonna a fost întrebată și cu privire la filmele pe care le-a refuzat în carieră, inclusiv Showgirls și Catwoman. Le-a refuzat pentru că le-a considerat „Fără apreciere pentru femei, fără respect”. Ea a spus: „Le-am văzut pe amândouă și regret că am refuzat Catwoman – a fost acerbă. Dar Showgirls, nu. Am refuzat și un rol în The Matrix. Am vrut să mă sinucid – acesta este unul dintre cele mai bune filme din lume”.

De ce face singură un film despre viața ei

Madonna a petrecut, de asemenea, timp, în ultimul an, lucrând la un film despre viața ei. Acum a dezvăluit că merge înainte doar pentru că alți cineaști au amenințat că vor face unul fără implicarea ei. „Motivul pentru care o fac este că oamenii au încercat să scrie filme despre mine, dar sunt întotdeauna bărbați. Universal mi-a trimis un scenariu pentru că doreau binecuvântarea mea și era cea mai superficială porcărie pe care o citisem vreodată.

Și apoi am aflat că – nici măcar nu-i voi spune numele – un misogin total urma să regizeze. M-am gândit: De ce ar face acești oameni un film despre viața mea? Nu există nimic adevărat în scenariu, tipul care îl realizează nu înțelege femeile, nu apreciază femeile, nu respectă femeile.

Acest lucru s-a întâmplat de câteva ori și a trebuit să chem șefii studiourilor și agenții mei și am spus că voi sta în fața clădirii și voi protesta și voi face viața tuturor o nenorocire dacă vor trece pentru voința mea.  Și încă nu m-au luat în serios – așa că am aruncat mănușa. Am spus că nu este nimeni pe această planetă care să scrie, să regizeze și să facă un film despre mine mai bun decât eu însămi și acesta este adevărul”, a explicat Madonna, conform The Sun. Vedeta este mamă pentru șase copii, din care doi naturali.

Sursa foto: Instagram