Madonna, goală pușcă la 64 de ani! Cele mai picante fotografii din toată cariera ei

Madonna, goală pușcă la 64 de ani! Cele mai picante fotografii din toată cariera ei
La 64 de ani, Madonna a agitat din nou spiritele. Arată bestial și vrea să știe toată lumea, așa că a făcut niște fotografii uluitoare.

Cea mai recentă postare a Madonnei de pe Instagram le-a luat mințile internauților. Iată cum s-a pozat celebra cântăreață.

Madonna, cele mai picante fotografii de până acum. A întrecut orice limită, dar i-a înnebunit pe fani

Madonna și-a scos sânii la înaintare pe contul său de socializare. Ea s-a fotografiat topless, pentru cei aproape 19 milioane de urmăritori și le-a demonstrat tuturor că vârsta nu este decât în buletin. Pentru a-și proteja sânii, Madonna, care întotdeauna e plină de imaginație, a folosit și două emoticoane, iar prietenii din online au apreciat acest lucru.

Pentru o astfel de sesiune foto, Madonna și-a coafat părul lung și roșcat în valuri lejere, apoi și-a trecut mâinile prin șuvițe. Ca să fie și mai convingătoare, e a postat și un mesaj: „Am trecut de la bomboane la bani”. Ținuta a fost asortată cu pantaloni scurți aurii cu talie înaltă și colanți negri cu plasă.

Fanii cred că a vrut să promoveze ce-a de-a 30-a aniversare a celui de-al cincilea album

Fanii Madonnei cred că aceasta își sporește conținutul sexy de pe Instagram pentru a promova cea de-a 30-a aniversare a celui de-al cincilea album de studio al ei, Erotica, care a fost lansat pe 20 octombrie 1992. În aceeași perioadă, provocatoarea vedetă și-a lansat prima sa carte sex, care susține că a deschis calea pentru vedete precum Kim Kardashian Cardi B, 30 de ani.

În primăvară s-a despărțit de iubit

La brațul Madonnei s-a aflat timp de trei ani tânărul Ahlamalik Williams, în vârstă de 28 de ani, dar în aprilie acest an, artista a decis să se despartă. Potrivit informațiilor oferite de jurnaliștii de la la The Sun, care citează declarații ale prietenilor divei, cei doi ar fi rămas în relații foarte bune.

„Madonna s-a aruncat în vâltoarea vieții sociale după despărțire și a petrecut mult timp cu familia și cu prietenii ei. Are un program foarte aglomerat. Lucrează la un film biografic, face muzică nouă și are grijă de familie. În ultima vreme, lucrurile au fost așa și așa cu Ahlamalik.

E multă iubire acolo, dar momentan au decis să o ia pe drumuri separate. Încă se înțeleg foarte bine și nu sunt animozități între ei. Au petrecut luni întregi împreună atât în lokcdown, cât și în turnee, dar acum el s-a mutat din casa ei. Fiecare lucrează la alte lucruri și le este greu să mențină o relație romantică” a transmis o sursă din apropierea vedetei.

Sursă foto: instagram