Madonna, în pat cu Michael Jackson. Mărturii după zeci de ani

Madonna, în pat cu Michael Jackson. Mărturii după zeci de ani
A existat o perioadă în care s-a vorbit intens despre o relație amoroasă între Madonna și Michael. Nu a existat, însă, nici cea mai măruntă confirmare. Până de curând...

Erau cei mai mari artiști ai planetei, cei mai adulați, în urmă cu 30 de ani. Madonna făcuse furori pe scene din America și Europa. Michael Jackson era un idol care concerta în marile metropole europene. Două vedete cu milioane de fani, la sfârșitul anilor 80.

În anul 1991, Madonna și Michael au uimit și încântat lumea atunci când au apărut pe covorul roșu la festivitatea de decernare a premiilor Oscar. Comportamentul lor lăsa să se înțeleagă că între ei ar fi mai mult decât o simplă prietenie între staruri. Zvonurile au început să circule cu rapiditate și toată lumea se întreba: Oare chiar formează un cuplu?

Fanii și jurnaliştii deopotrivă alimentau subiectul cu tot felul de păreri, informații și bârfe. Interesul era maxim. Madonna era imaginea unei sexualităţi debordante, în vreme ce Michael transmitea în continuare aerul unui adolescent timorat, în ciuda mişcărilor lui de dans lascive. Speculaţiile au rămas până în ziua de azi, căci nimeni nu a îndrăznit să declare ceva în legătură cu ce se întâmpla între cei doi.

Madonna a povestit cum l-a sedus pe Michael Jackson

După 29 de ani de la premiile Oscar unde cei doi au produs rumoare, un personaj apropiat de Michael a îndrăznit să facă o dezvăluire incendiară. La scurt timp, a răspuns Madonna, relatând versiunea ei.

Mark Lester, cel despre care se spune că ar fi fost şi donatorul de spermă la care Michael a apelat pentru a-i avea pe Prince şi pe Paris, a dezvăluit un secret uimitor despre megastar. El a povestit pentru The Mirror un episod șocant, despre care a susținut că şi-ar fi pus o amprentă nedorită pe viaţa sexuală a lui Michael Jackson.

Madonna a încercat să-l seducă pe Michael, și-a început povestea Mark. „L-a aşteptat în camera lui de hotel, iar când a intrat, ea era în pat, goală puşcă. Știut că Michael a ţipat speriat la un moment dat şi a fugit. Nu e ceva ce aş fi făcut eu”, a spus Mark Lester amuzat. „Cred că Michael avea o problemă cu actul sexual în sine şi cred că şi ejacula destul de puţin. Iar întâlnirea cu Madonna, agresivitatea ei sexuală l-a inhibat şi mai tare şi l-a distanţat şi mai mult de femei”, a concluzionat cel despre care se spune că ar fi fost un apropiat al megastarurului.

Răspunsul Madonnei la cele relatate de Lester nu a întârziat prea mult să apară. Versiunea ei asupra celor întâmplate între ea şi Michael este cu totul alta. Ba chiar mai fierbinte! Din povestioara ei s-a înțeles limpede că ea l-a sedus pe Michael. Nu spune explicit, însă, dacă lucrurile ”au funcționat” până la capăt între ea și artist, în acea noapte.

Madonna a mărturisit la emisiunea lui James Corden, The Late Late Show, că s-ar fi sărutat franţuzeşte cu Megastarul. „Da, ne-am sărutat cu limba. Nu am ascuns asta niciodată, doar că nu am avut ocazia să vorbesc despre asta, nimeni nu m-a întrebat. Şi da, dacă vrei să ştii adevărul, eu am făcut primul pas. Fiindcă el era un timid. Dar mi-a fost complice. Am reuşit să-l relaxaez cu un pahar de Chardonnay. Şi a funcţionat. A făcut miracole.”

Foto: pinterest