Madonna își laudă fiul de 15 ani, îmbrăcat în rochie de seară: „Încrederea este totul”. VIDEO

Madonna își laudă fiul de 15 ani, îmbrăcat în rochie de seară: „Încrederea este totul”. VIDEO
Cântăreața este mândră de toți cei șase copii ai ei, însă recent, unul dintre ei a ieșit în evidență. Madonna își laudă fiul de 15 ani, care s-a îmbrăcat în rochie de seară.

În 2006, Madonna și soțul ei de atunci, Guy Richie, l-au adoptat pe David din Malawi, care avea atunci 1 an și o lună. Între timp bebelușul a crescut și s-a transformat într-un adolescent de 15 ani, de care artista este tare mândră. Madonna își laudă fiul de 15 ani. Tânărul a pozat în ipostaze excentrice, iar mama sa a pus totul pe rețelele sociale. 

La momentul acela decizia de adopție a fost întâmpinată cu controverse, deoarece, potrivit legislației din Malawi, părinții adoptivi sunt obligați să locuiască în țara din Africa de Est cel puțin un an înainte de a adopta. Madonna s-a întors în Malawi de două ori, adoptând fiica Chifundo „Mercy”, 15, în 2009, și fetele gemene Estere și Stella, opt, în 2017.

Madonna își laudă fiul de 15 ani. În ce rochie a defilat tânărul 

Zilele trecute, Madonna a împărtășit pe Instagram un videoclip care îl arăta pe fiul ei, David, îmbrăcat într-o rochie de mătase crem, creație Mae Couture. Tânărul defila prin casă cu grație mai ceva ca pe marile podiumuri. Ca accesorii, David a ales o pereche de ochelari de soare și adidasi, care completau ținuta extravagantă. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Pe fundal se putea auzi melodia „The power”, interpretată de celebrul artist al anilor 80, Snap. Cântăreața și-a exprimat mândria față de fiul ei adoptat, titrând videoclipul cu mesajul „Încrederea este totul”. Madonna este recunoscută ca adoptând un stil extravagant de-a lungul timpului atât în viața de zi cu zi, cât și în concerte. În aceste condiții, nu este de mirare că o parte dintre copiii ei au luat exemplul cântăreței. 

Într-un interviu din 2019, Madonna spunea că, în timp ce-și iubește toți copiii, cu David are cele mai multe lucruri în comun. „Ceea ce are mai mult decât orice este concentrarea și determinarea ”, a spus Madonna publicației. „Sunt destul de sigură că mă înțelege. El este cel cu care am cel mai mult în comun. Are mai mult din ADN-ul meu decât oricare dintre copiii mei până acum”, mărturisea, pe atunci, Madonna. 

Foto: Facebook

Actorul care l-a jucat pe Tarzan a murit într-un accident de avion

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp