Magia bună și cele 3 semne că ești o vrăjitoare albă

Magia bună și cele 3 semne că ești o vrăjitoare albă
,,Vrăjitoare” este un cuvânt temut și adesea neînțeles. Din punct de vedere istoric, a fost un cuvânt folosit pentru a face de râs și a persecuta femeile care erau percepute ca fiind prea puternice ori prea amenințătoare. Termenul „vrăjitoare” este cu adevărat ceva ce poate fi aplicat oricui crede în autoritatea și divinitatea sa.

Se spune că există 3 semne care spun că ești o v vrăjitoare albă. O vrăjitoare albă  este acea persoană care practică magia cu scopul binelui, fără intenția de a răni pe cineva.  Aceste persoane sunt vindecătoare, având o legătură specială cu natura.  Vrăjitoarele provin din toate mediile, practicile și sistemele de credință, dar un lucru pe care toate îl au în comun este credința lor că pot crea schimbări în viața lor și în viața altora. Vrăjitoarele albe au o grijă deosebită în urmarea unui cod moral: ele practică magia într-un mod în care nimeni nu este rănit. 

După cum scrie Lisa Lister, autorul cărții Witch: „Vrăjitoarea reprezintă partea din fiecare dintre noi care a fost cenzurată, ignorată și pedepsită.  Și este o parte care dorește – nu, are nevoie – să fie accesată și exprimată … vrăjitoarea este o femeie pe deplin în puterea ei”.

Se spune despre vrăjitoarele albe că își direcționează magia spre binele mai mare, urmând un cadru moral.  Dar o vrăjitoare albă este mai mult decât această filozofie.  Iată trei semne puternice că ai putea fi o vrăjitoare albă și s-ar putea să nu știi.

Îți transmiți emoțiile și experiențele printr-o energie care creează schimbări

Energia ta este atât de puterincă, încât poate fi considerată periculoasă.  Atât emoțiile tale pozitive, cât și cele negative au capacitatea de a-i afecta pe cei din jurul tău, creând schimbări sociale masive, precum și schimbări individuale. Îți poți canaliza experiențele în așa fel încât să te servească și pe tine și pe alții, transformând traumele în minuni și temerile în ceva productiv. Poți să îi miști pe oameni până la lacrimi, să ridici o persoană care este la pământ și să oferi încurajări vindecătoare.

Oamenii pot „simți” când te-au enervat la fel de mult pe cât pot simți când le trimiți energie pozitivă. Cu toate acestea, în calitate de vrăjitoare albă, ia-ți măsuri de precauție pentru a nu „face rău” oamenilor prin această putere. Poți observa că ceea ce simți poate avea un impact enorm asupra modului în care alții acționează în jurul tău. 

Poți face chiar și cel mai periculos bătăuș să tremure de frică doar prin greutatea privirii tale pătrunzătoare și încrezătoare. Chiar și așa, preferi să îți exerciți această putere de a te proteja numai atunci când este necesar.  

Magia, intențiile și ritualurile tale au întotdeauna un fel de efect puternic

Magia, intențiile și ritualurile tale au întotdeauna un fel de efect puternic, întrucât ești capabilă de manifestare masivă.  Ceea ce îți dorești de obicei se realizează. Indiferent dacă te implici în rugăciune, vrajă ori meditație – orice formă devine forma ta unică de magie – ai puterea de a-ți crea noi oportunități oriunde mergi.

Acest lucru se datorează faptului că ești complet conectată la sentimentul de putere divină, magie interioară și demnitate.  Multe vrăjitoare își descoperă puterile după un drum lung și dur de adversitate sau persecuție – așa că atunci când ajung în sfârșit să dețină moștenirea lor (orice ar însemna asta pentru ele), știu că merită pe deplin roadele muncii lor și sunt câștigate din greu. Știi că meriți și ești demnă de a fi recompensată, iar universul îți reflectă această credință de nenumărate ori.

Ești o vindecătoare

Ești o vindecătoare și cuvintele tale dețin o putere masivă – deci folosește-le cu înțelepciune. După cum a remarcat odată marele (deși fictiv) Albus Dumbledore, „Cuvintele sunt o sursă inepuizabilă de magie.  Capabile atât să provoace răni, cât și să le remedieze. ”  Și într-adevăr, cuvintele tale ar putea crea lumi noi dacă le-ai dori.  Fii atentă ca o vrăjitoare albă la ceea ce spui, deoarece cuvintele tale sunt o sursă puternică și o sursă de creație, chiar dacă nu o recunoști.

S-ar putea să descoperi că ceea ce spui altora și modul în care vorbești cu tine însăți are un impact enorm asupra a ceea ce se întâmplă în jurul tău. De aceea mantrele, afirmațiile pozitive și memento-urile împuternicitoare sunt utile pentru a-ți reaminti cine ești atunci când te simțiți în mod special epuizată. Ele sunt „vrăji” în sine.

Cuvintele tale au puterea de a aduce schimbări în viața și mentalitatea ta. Totodată, pot schimba și viața altora. Adesea îi ajuți pe ceilalți să-și „descarce” bagajul emoțional și le oferi ameliorare rănilor doar cu magia cuvintelor tale.  Dacă ai depus muncă pentru a-ți menține energia curățată, oamenii se simt inspirați. După cele mai simple conversații cu tine vor fi optimiști și mai pozitivi.

Ca vrăjitoare albă, este în puterea ta să aduci vindecarea altora.  Nu uita să te vindeci în primul rând pe tine, deoarece cea mai mare sursă de magie pe care o ai este întotdeauna în tine.

Pavel Bartoș, boem de ziua lui. A împlinit 46 de ani

Recomandarile noastre