Mai în glumă, mai în serios, Zmărăndescu a dezvăluit un secret de la Survivor. Va stârni comentarii deocheate

Mai în glumă, mai în serios, Zmărăndescu a dezvăluit un secret de la Survivor. Va stârni comentarii deocheate
Chiar dacă au venit în jungla dominicană ca să câștige premiul cel mare, concurenții mai au și momente de respiro când le dă inima ghes.

Să-i fi făcut cineva avansuri lui Cătălin Zmărăndescu? Iată ce dezvăluiri a făcut sportivul.

Mai în glumă, mai în serios, Zmărăndescu a dezvăluit un secret de la Survivor. Va stârni comentarii deocheate

După o perioadă în care le-a demostrat tuturor de ce este în stare, Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat și a ajuns în România. Celebrul sportiv a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță unde a fost alături de soția sa. Așa cum ne-am așteptat, a fost supus la cele mai incomode întrebări, cărora le-a făcut față cu brio, spre deliciul telespectatorilor.

Relații intime la Survivor?

Au existat relații intime la Survivor? Zmărăndescu a mărturisit că a existat, într-adevăr o discuție, în care implicați au fost Marian Drăgulescu (foto) și Elena Chiriac. Dar s-a dovedit că totul a fost doar o glumă cu tentă sexuală. Pe de altă parte, Zmărăndescu a aruncat bomba când a mărturisit că au fost momente în care a simțit că Emil Rengle îi face avansuri.

„Zmără, ce bine arăți de când ai slăbit. Mă uit la tine dimineața, când te speli”

„La un moment dat, a fost o discuție: Marian Drăgulescu și Elena Chiriac. Au fost acuzați de chestia asta. Vă spun clar: n-aveau cum să facă lucrul ăsta pentru că erau în cort cu mine. Marian Drăgulescu geme în somn. Singurele avansuri, recunosc, au venit din partea lui Emil Rengle. A început așa: Zmără, ce bine arăți de când ai slăbit. Mă uit la tine dimineața, când te speli. Emil e un tip care nu știi dacă glumește sau vorbește serios”, au fost cuvintele lui Cătălin.

Laura Giurcanu, cel mai bun jucător de poker

Pe de altă parte, Zmărăndescu i-a caracterizat pe foștii săi colegi. Din punctul lui de vedere, CRBL rămâne „cel mai profitor om. Știe jocurile, a mai fost în reality show-uri de asemenea anvergură, din prima zi până când va ieși își va juca în continuare cartea”. Actrița de la Survivor este Elena Chiriac, iar despre Emil Rengle spune că s-a înțeles foarte bine cu el, însă acum „e un copil încă, nu s-a maturizat”.

În ceea ce o privește pe Laura Giurcanu, este de părere că rămâne cel mai bun jucător de poker, iar Mari Fica este inocentă.

Marian Drăgulescu este văzut de Zmărăndescu ca „singurul concurent care urla și țipa de mama focului când lua imunitatea individuală el, niciunul nu a făcut așa”, iar Natalia Duminică va rămâne cel mai puternic luptător, de aceea merită nota 10.

A rămas prieten cu TJ Miles

Otilia Bilionera s-a apropiat mult de Zmărăndescu, care a numit-o copilu său, în timp ce de Ratu Itu spune că încă își trăiește copilăria. Pe Robert Niță, sportivul nu îl poate numi Survivor, iar cu TJ Miles (foto) a rămas prieten.

“E foarte ok, lăsând la o parte discuțiile cu el, am realizat că discuțiile au fost pentru că a fost împis sau pus să se certe cu mine/ El nu s-ar certa niciodată”, a mărturisit Cătălin Zmărăndescu.  Singura persoană de care acesta nu a vrut să comenteze nimic a rămas Roxana Ciuhulescu: „Mai departe, vă rog frumos”, i-a spus Zmărăndescu lui Măruță.