Mai rar așa soacră. Ce spune Ioana Năstase despre viitoarea noră

Mai rar așa soacră. Ce spune Ioana Năstase despre viitoarea noră
S-au aliniat astrele pentru Ioana Năstase. Soția fostului sportiv Ilie Năstase e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nunta fiului său.

Ioana Năstase a uitat de tot ce a fost rău în viața sa și se pregătește de unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Mai rar așa soacră. Ce spune Ioana Năstase despre viitoarea noră

Frumoasa soție a lui Ilie Năstase e mai pregătită ca niciodată să devină soacră mare și a mărturisit că are emoții. De altfel, ea a vorbit extraordinar de frumos de viitoare soție a fiului său, afirmând că cei doi se cunosc de ani buni și, practic, au crescut împreună. Cei doi au o relație de zece ani dar și o fetiță de care bunica e extrem de mândră și pe care o adoră.

Sunt împreună de la 16 ani. Aproape 10 ani. De micuți…au crescut împreună

„Un moment frumos pentru mine, pentru ei și pentru toată lumea! Mă simt foarte bine, nu prea am emoții. Posibil atunci, în ziua respectivă. Da, păi, chiar mai devreme vorbeam despre asta. Practic, două zile!

Sunt pregătită și sufletește! Am emoții, ce pot să spun? Dar nu atât de mari! M-am obișnuit cu gândul, le sunt alături cu sufletul, cu tot! M-am găsit cu ei acum două seri. Erau ok. El este în campanie acum. Muncește foarte mult, dar sunt ok.

Totul este pregătit. Sunt împreună de la 16 ani. Aproape 10 ani. De micuți…au crescut împreună! Cam așa ceva! Depinde și cum ești crescut, în ce mediu ai trăit și ce ai văzut! La vârsta de 18 ani, i-am redat libertatea lui Teo! Chiar nu am ținut să îl controlez. Știu că se împacă foarte bine, că se iubesc. Au o fetiță superbă, pe care o iubesc enorm”, a mărturisit vedeta pentru Antena Stars.

Ce cadou inedit i-a pregătit lui Teo

Ca o mamă ce nu-i refuză nimic singurului ei fiu, Teo, Ioana spune că i-a pregătit cel mai frumos cadou. Adrian Minune vine să-i încânte la nuntă. E cea mai frumoasă surpriză pentru viitorul mire, care l-a ascultat prima dată la un Revelion, iar de atunci e fascinat de vocea lui.

Sursă foto: instagram