Maia Morgenstern, îngerul păzitor al Elizei Natanticu de la Asia Express. A salvat-o de la moarte

Maia Morgenstern, îngerul păzitor al Elizei Natanticu de la Asia Express. A salvat-o de la moarte
Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express fac o echipă extraordinară și se luptă să câștige marele premiu. Blonda a avut însă mari probleme în anii trecuți.

E frumoasă, talentată și pusă mereu pe fapte mari, dar Eliza Natanticu a scăpat ca prin urechile acului de o problemă de sănătate.

Maia Morgenstern, îngerul păzitor al Elizei Natanticu de la Asia Express. A salvat-o de la moarte

Este un munte de talent și pare că toate îi merg din plin, dar viața Elizei Natanticu nu a fost întotdeauna atât de bună. Cu câțiva ani, blonda a trecut prin momente de coșmar și a fost la un pas de moarte. Totul a început de la o banală operație, când a fost obligată să-și scoată un chist ovarian.

La puțin timp după intervenția chirurgicală, a început calvarul. Tinerei i s-a făcut foarte rău și a fost operată a doua oară. Nu operația în sine a fost problema, ci faptul că a luat o bacterie extrem de periculoasă, care nu putea fi învinsă. Atunci a intervenit Maia Morgenstern, îngerul care a salvat-o de la moarte.

„Trei săptămâni am stat în spital, nu știau ce să-mi facă”

„Eram să mor în urma unei operații banale, am contactat o bacterie de pe acolo. Oamenii mi-au zis în spital că am venit eu cu bacteria de acasă. Trei săptămâni am stat în spital, nu știau ce să-mi facă.

Făceam temperatură continuu. Trebuia să mă operez la un chist ovarian. Am ajuns acasă și după două zile i-am spus lui Cosmin că nu mă simt bine. Până la urmă, m-am întors în spital pentru că ceva era în neregulă. M-au operat încă o dată, aproape fără voia mea. Eu nu-mi mai reveneam. Au încercat toate medicațiile posibile.

La un moment dat cu ajutorul doamnei Maia Morgenstern, care a intervenit pentru mine și a dat niște telefoane au început să apară deodată medici, oameni din afara spitalului. Efectiv eram pe ducă și după cea de-a doua operație nici atunci nu au știut ce să-mi facă. Au vrut să mă opereze și a treia oară, să vadă dacă e vreo infecție, dar nu i-am lăsat”, a afirmat artista în podcast-ul „Stai să zic eu”, de pe Youtube.

Cosmin i-a citit acatistul Sfântului Nectarie

A fost momentul în care cântăreața a început să-și schimbe total gândirea și a început să vizualizeze că va pleca din spital. În plus, Cosmin îi citea zilnic acatistul Sfântului Nectarie, rugându-se cu lacrimi în ochi pentru ca soția să se vindece.  Dar totul e bine când se termină cu bine și acum cei doi vor să devină părinți. Și nu-și doresc un copil, ci doi. Și dacă vrea Dumnezeu să fie gemeni, atunci bucuria ar fi maximă.

Sursă foto: instagram