Mama lui Răzvan Ciobanu a vorbit despre marea lui dorință. Un suflet drag designerului îi alină suferința

Mama lui Răzvan Ciobanu a vorbit despre marea lui dorință. Un suflet drag designerului îi alină suferința
Sunt trei ani de când designerul Răzvan Ciobanu a trecut la cele veșnice, dar mama sa nu-și poate reveni nici acum.

Elena Ciobanu, mama lui Răzvan Ciobanu, trece și astăzi prin momente grele. Pierderea copilului i-a adus o suferință imensă.

Mama lui Răzvan Ciobanu a vorbit despre marea sa dorință. Un suflet drag designerului îi alină suferința

Într-un interviu emoționant pentru Ego.ro, mama lui Răzvan Ciobanu a vorbit despre lucruri necunoscute din copilăria designerului. De asemenea, femeia a povestit și cine le alină suferința: este vorba de pisica lui Răzvan, pe care acesta o iubea enorm.

„Era un copil minune. Nu știa să spună decât mama, papa și desena”

„Îl mai visez, dar sunt visele noastre, sunt lucruri intime, pentru noi. Am făcut recent parastas, am făcut tot ce trebuia. Mergem foarte des la București, la cimitir. Pisica lui este la noi, da, ne mai alină suferința și dorul de el. Era un copil minune! Nu ştia să spună decât «mama», «papa» şi desena.

Pălării, pantofi, genţi, eram nebună, toată casa era plină de hârtii! Cred că avea doi ani, nu ştiu dacă avea mai mult, nu vorbea bine, dar desena. Când era mic, Răzvan făcea rochii păpuşilor din capotul meu.

Răzvan se dădea cu toate parfumurile mele! Când intrai la noi, mirosea a parfum, făcea baie în fiecare zi în parfum. Tot timpul îmi spunea: «Te iubesc, mami, te iubesc, mami!» şi îmi pupa mâinile. Indiferent ce boacănă făcea, uitam.” declară Elena Ciobanu.

„Ar fi frumos dacă cineva s-ar ocupa să organizeze un festival de modă cu numele lui”

Pe de altă parte, femeia susține că și-ar dori mult ca cineva să organizeze un festival care să-i poarte numele, dar deocamdată nimeni nu și-a manifestat interesul. ”Noi ne ocupăm cu altceva, nu ne pricepem. Dar ar fi frumos dacă cineva s-ar ocupa să organizeze un festival de modă cu numele lui”, s-a destăinuit Elena Ciobanu.

Sursă foto: ego