Mama Omida nu a lăsat o vrajă care să-l apere pe fiul ei! E jale mare în familie

Mama Omida nu a lăsat o vrajă care să-l apere pe fiul ei! E jale mare în familie
Zi groaznică în familia Mamei Omida. Au descins mascații în casa fiului ei. Oamenii legii vorbesc de o mare rețea infracțională.

Mama Omida nu a prevăzut asta, nu i-a lăsat o vrajă să-l apere, iar acum fiul ei s-a trezit cu mascații la ușă. Membrii Serviciului Grupuri Infracționale Violente din cadrul Poliției Capitalei alături de procurorii DIICOT au descins, marți, la trei adrese din București și județul Prahova, pentru destructurarea unei grupări care ar fi șantajat mai mulți dezvoltatori imobiliari din zona de Nord a Capitalei.

Unul din șantajiștii vizați a fost Viorel Motoi, zis Gongoi, cunoscut în lumea de interlopă ca fiul celebrei vrăjitoare Mama Omida. El a fost ridicat  de polițiști într-un dosar în care este acuzat de procurorii DIICOT că ar fi șantajat mai mulți dezvoltatori imobiliari care construiesc  în zona Băneasa, din București.

Fiul Mamei Omida când era tânăr și familia lor trăia la Buftea

Gongoi a fost reținut după ce s-a luat de ministrul Vela

Amintim că același Gongoi a fost reținut și anul trecut, la sfârșitul lui august, după ce l-a jignit public pe ministrul de atunci al Afacerilor Interne, Marcel Vela. S-a întâmplat la priveghiul liderului interlop Emi Pian, la care s-au înghesuit sute de oameni, cu toate că era stare de urgență, iar reuniunile erau interzise.

La momentul respectiv, Gongoi a făcut un live pe Facebook în care l-a jignit pe Marcel Vela, dar și structurile specializate în investigarea grupărilor violente.

Mesajul lui a fost preluat de toată presa și a sârnit un val de revoltă atât în rândul polițiștilor, cât și la nivelul societății civile.

Băi omule, băi Vela, tu ești de undeva din Mehedinți, de-acolo. Cum poți să fii așa…? Băi Vela, întreabă-mă pe mine, pe Motoi Viorel zis Gongoi… Întreabă-mă pe mine de departamentul celor care se ocupă de grupările infracționale. Să-ți spun eu, Gongoi, ce notă poartă departamentul ăsta al tău și cât de cretini și de corupți sunt”, striga Viorel Motoi, fiul Mamei Omida din Buftea.

În urma intervenției sale publice, bărbatul a fost ridicat de acasă și reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de incitare la ură și discriminare.

Cum acționa gruparea condusă de fiul Mamei Omida

Conform unor surse judiciare, citate de Gandul.ro, chiar Gongoi era liderul grupării infracționale. Sursele arată că bărbatul și acoliții lui amenințau muncitorii care lucrau pe șantierele respective și îi obligau să sisteze lucrul, fapt care ducea la întârzierea lucrărilor și nerespectarea termenelor. Pentru a-i lăsa să muncească conform planificării, fiul Mamei Omida impunea sume de ordinul miilor de euro. Dezvoltatorii imobiliar care refuzau să achite taxa de protecție erau ulterior șantajați și amenințați.

Sursa foto: Facebook