Pe 1 noiembrie, Maradona a postat un mesaj cu dedicație.

„Vreau să mulțumesc revistei France Football pentru interviul și ediția specială pe care mi-au făcut-o la aniversarea de 60 de ani. A fost foarte emoționant să văd fotografiile și să retrăiesc fiecare dintre acele momente. Mulțumesc frumos!!”, a scris Maradona pe pagina lui de Facebook.

Istorie a făcut fotografia lui cu Regele Pele.

În anul 2000, o ultimă mare onoare i-a fost acordată – probabil din cauza numeroaselor sale scandaluri – doar pe „jumătate”. Atunci fanii l-au votat ”fotbalistul secolului” într-un vot organizat de FIFA pe internet. Dar federația mondială și-a înființat propriul juriu, preferându-l pe Pelé (80) l-a acest titlu. Cele două vedete au trebuit să împartă titlul. S-au fotografiat îmbrățișați, într-un adevărat gest de fair-play.

„Băiatul de aur”, așa cum a fost poreclit Maradona în Argentina, a murit știind că fanii îl vor vedea ca fiind cel mai mare fotbalist al secolului, au consemnat ziariștii germani.

Ieri, pe Twitter, fostul său club din Napoli și-a luat rămas bun cu o imagine și un text scurt: „Pentru totdeauna. La revedere, Diego „.

Președintele Argentinei a anunțat trei zile de doliu național în memoria celui mai cunoscut argentinian de pe planetă.

Beyoncé, Taylor Swift și Dua Lipa, cele mai multe nominalizări la Premiile Grammy 2021

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp