Marcel Vela e hotărât: vinde geaca de piele ”Top Gun”! Ce va face cu banii

Marcel Vela e hotărât: vinde geaca de piele ”Top Gun”! Ce va face cu banii
Ministrul de Interne vrea să scoată bani buni pe geaca de piele, model ”Top Gun”, pe care și-a personalizat-o în timpul stării de urgență. Are deja planul pus la punct.

Marcel Vela nu a glumit, în urmă cu ceva vreme, când a spus jurnaliștilor care se arătau interesați de geaca lui de piele, că o va scoate la licitație.

Sâmbătă, 20 iunie, aflat pe teren în județele inundate din vestul țării, Caraș-Severin și Timiș, ministrul de interne a reluat subiectul, la întrebarea unei jurnaliste. El a spus că e hotărât să se despartă de obiectul de vestimentație, atât de apreciat și care l-a evidențiat în timpul conferințelor de presă despre lupta cu Covid-19.

„O s-o scot la licitaţie după pandemie şi o să dau banii la casele de copii”, a răspuns Marcel Vela.

Din răspunsul său deducem că se așteaptă ca să vândă geaca la o sumă considerabilă, pe care se o împartă măcar la două case de copii. Ceea ce-i dorim din toată inima, dacă e vorba ca niște micuți cu nevoi speciale să se bucure de ei.

Reamintim că ministrul de Interne, Marcel Vela, şi-a personalizat geaca din piele de tip Top Gun cu care a apărut în declaraţiile publice: i-a pus etichetă cu numele său, lângă tricolor şi stema României. Din această cauză, cu siguranță Marcel Vela a rămas și va rămâne în memoria colectivă.