Marea împăcare a familiei Geambașu în emisiunea lui Fuego de pe TVR 2

Marea împăcare a familiei Geambașu în emisiunea lui Fuego de pe TVR 2
Se anunță o ediție de zile mari duminica aceasta, la TVR 2, la emisiunea lui Fuego, DRAG DE ROMÂNIA MEA! Marea împăcare a familiei Geambașu se va realiza chiar în platoul Televiziunii Române, tatăl și fiul dându-și mâna într-un moment emoționant, plin de amintiri și de lucruri interesante despre cel mai mic membru al familiei, fiul lui Călin, Davin, care va cânta la tobe și care va uimi cu dezinvoltura sa.

Mai mult, în lacrimi, Călin își va aminti, în emisiunea care începe la ora 15,00, despre perioada din Școala Vedetelor și despre educația pe care a primit-o el de la tatăl său, Petre. Acesta de pe urmă va fi entuziasmat și va mărturisi ce înseamnă familia pentru el și cât de tare-și iubește nepotul.

Momentul va fi unul special, asta după ce, ani de zile, cei doi Geambașu au fost într-un război mediatic deschis, pe care, se pare, că au reușit să-l depășească acum de dragul celui mic. Cum au făcut asta exact, veți afla duminică.

atunci când Fuego îi va celebra și pe Doina Spătaru și Petre Geambașu, cel mai longeviv cuplu artistic din muzica românească, care fac 40 de ani de carieră și care spun de ce nu au vrut să rămână în străinătate. Se va cânta mult și se vor povesti lucruri interesante.

Marcel Pavel spune ce are pe suflet

O serie de declarații interesante face și Marcel Pavel, care transmite, în emisiunea lui Fuego,  un mesaj puternic către cei care l-au judecat după ce a fost diagnosticat, acum câteva luni, cu COVID 19. Artistul spune că a fost dezamăgit de atitudinea anumitor oameni și că nu-și dorește ca nicio persoană să treacă prin asta.

În timpul emisiunii veți afla detalii despre starea lui actuală de sănătate, dar și despre ce l-a determinat să facă Conservatorul la o vârstă înaintată, după ce era deja vedetă. Mai mult decât atât, alături de Fuego, Marcel Pavel va cânta un duet plin de emoție, pe versurile lui Adrian Păunescu.


El este adevăratul Ștefan Bănică jr.! Va trebui să vă obișnuiți

Povestea emoționantă a dinamovistului cu mâini amputate. Ce a gătit la Chefi la cuțite


Ileana Șipoteanu dă din casă

Romantica Ileana Șipoteanu face declarații incendiare despre felul ei real de-a fi, surprinzându-ne pe toți. Ne încântă cu cea mai recentă melodie a ei și ne povestește despre fiica sa cu regretatul Dumitru Lupu. Totodată, aceasta ne oferă un duet atipic, spectaculos, cu Paul Surugiu Fuego, ducându-ne cu gândul la mare și la frumusețile ei. Nu ratați așadar, o ediție cu muzică bună și lucruri captivante!

Iată ce mărturisește Fuego cu privire la noul sezon, al cincilea, care a început săptămâna trecută cu audiențe foarte bune: „DRAG DE ROMÂNIA MEA! este show-ul de divertisment care vine ca o gură de aer în marea aceasta de mojicie și disperarea absolută după alterarea principiilor și-a valorilor. Noi aducem în fața voastră artă adevărată, aducem autentic, aducem nume mari, personalități culturale și artiști care merită să apară la televizor.

Nu ne erijăm în rolul celor care vor să educe, deloc, ci doar să relaxeze, cu decență și cu exemplele unor oameni de la care putem învăța ceva. Cred eu că se poate face performanță și cu lucruri interesante și decente, cu muzică bună, ușoară sau populară, cântată exclusiv în limba română. Cred că putem oferi oamenilor duminici de neuitat fără să ne maimuțărim sau să ne batem joc de inteligența lor. Îmi doresc ca lumea să-nțealagă mai mult și mai bine munca noastră și faptul că suntem o emisiune curată, decentă, educativă, așa cum trebuie de altfel să fie divertismentul.”

Fuego îi va celebra și pe Doina Spătaru și Petre Geambașu, cel mai longeviv cuplu artistic din muzica românească, care fac 40 de ani de carieră și care spun de ce nu au vrut să rămână în străinătate. Se va cânta mult și se vor povesti lucruri interesante.

Sursa foto: TVR

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp