Cunoscuta cântăreață de dance, pop, R&B, muzică electronică, soul, eurobeat, house și electropop nu pare a avea nicio opreliște atunci când acceptă noi provocări. Acum ea intră în pielea unei vaci. Una aparte.

Cartoon Network lansează sâmbătă, 21 noiembrie 2020, de la ora 17.20, „Aventurile Fraților Urși: Filmul”. Simpaticii Grizz, Panda și Ursul Polar pornesc într-o nouă peripeție unde vor depăși obstacole și își vor face prieteni noi. Vocea unuia dintre personaje va fi dublată de către Delia Matache.

Celebra cântăreață de 38 de ani va interpreta replicile vacii melodramatice. Personajul ei se întâlnește cu frații urși care au rămas pe drumuri din cauza unui accident de mașină și îi invită la o petrecere a animalelor faimoase pe internet.

„E un desen plin de aventură, presărat cu umor și situații care mai de care, deci nu este de ratat. Momentele preferate în care mi-am oferit vocea personajului meu sunt atunci când vaca melodramatică e ba puțin ironică, ba puțin înțepată. Mi se pare că arată că are personalitate”, a declarat Delia după o sesiune de înregistrări.

Poveste cu aventuri, despre prietenie

În momentul în care pasiunea celor trei frați urși pentru camionete cu mâncare și videoclipuri virale iese de sub control, aceasta intră sub atenția amenințătorului agent Trout de la Controlul Faunei Sălbatice. Trout își face o misiune din a-i separa pe cei trei frați unul de altul și a restabili „ordinea naturală”. În fața acestei amenințări, Grizz decide că există un singur lucru pe care îl pot face – să se mute în Canada!

Cei trei frați pornesc într-o aventură extraordinară care-i va conduce către prieteni noi, numeroase pericole dar și petreceri fantastice. Însă, cel mai important pe durata acțiunii „Aventurile Fraților Urși: Filmul”, cele trei personaje își vor aminti felul în care s-au întâlnit și au devenit frați, astfel încât să își țină familia unită.

Fanii acestui serial mai au parte de o surpriză deoarece Cartoon Network anunță deja un nou film cu frații urși: „We Baby Bears”. Filmul va fi lansat în primăvara lui 2021 și va urmări călătoriile celor trei frați din perioada copilăriei. Folosind o cutie magică, frații ursuleți călătoresc în timp și în alte lumi unde își fac noi prieteni.

Serial multiplu premiat

Aventurile Fraților Urși este o producție a Studiourilor Cartoon Network, creat de Daniel Chong, împreună cu Manny Hernandez drept producător executiv. De la debutul său în 2015, serialul Aventurile Fraților Urși a fost distins cu numeroase primii, incluzând aici BAFTA Children’s Award, Premiul Juriului pentru cel mai bun serial TV la Festivalul Internațional de Film de Animație de la Annecy și mai multe premii Annie.

Sursa foto: Cartoon Network

De ce nu putem slăbi? Am fost „programați” pentru a ne îngrășa. Iată explicația unui doctor celebru

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri