Mari surprize, diseară, la Chefi la cuțite. Două celebrități vin să gătească

Mari surprize, diseară, la Chefi la cuțite. Două celebrități vin să gătească
Luni seara, Chefi la cuțite a fost din nou lider de audiență și s-a situat în topul preferințelor telespectatorilor. au fost surprize mari în program.

Au loc mari surprize, diseară, la Chefi la cuțite. Două celebrități vin să gătească. Și nu vor prepara orice. Cei doi invitați sunt gata să-i uimească pe cei trei jurați cu o rețetă veche de câteva sute de ani.  În această seară, Chefi la cuțite continuă, de la 20.30, la Antena 1, cu rețete străvechi reinterpretate. Porții generoase de umor și o amuletă cu totul surprinzătoare sunt „ingredientele” principale.

Mari surprize, diseară, la Chefi la cuțite

Actorul Radu Micu, susținut de amicul său din facultate Mihai Bendeac, le va pregăti chefilor o rețetă românească din 1841 cu totul specială. Radu Micu și-a descoperit pasiunea pentru gătit în pandemie. Asta l-a împins să înceapă un proiect măreț. Să cerceteze și să recreeze rețete culinare autohtone foarte vechi.

Mari surprize, diseară, la Chefi la cuțite. Două celebrități vin să gătească

„Îmi doresc să creez o poezie”, spune actorul. El e însoțit de prietenul său la fel de cunoscut, actorul și comicul Mihai Bendeac. Bendeac și Micu se cunosc de foarte mulți ani. Îi leagă o prietenie aparte, încă din băncile facultății. Așa se face că diseară, la Chefi al cuțite, cei doi apar împreună. Îi puteți urmări chiar astăzi, de la ora 20.30 la Antena 1.

Chefi la cuțite, lider de audiență

Conform Kantar Media, cooking show-ul difuzat în intervalul 20.24 – 23.54 la Antena 1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani o audiență medie de 8.6 puncte de rating și o cotă de piață de 27.2%. În minutul de aur, 21:42, două milioane de telespectatori la nivelul întregului public din Romania au urmărit personajele și farfuriile din audițiile pe nevăzute Chefi la cuțite.

Cine este Prof. Dr. Ioan Cristian Stoica, managerul de la „Foișor”, care s-a opus evacuării. E o somitate în medicină