Maria Ilioiu, pe care ați văzut-o în cinci sezoane ”Insula iubirii”, a fost una din atracțiile emisiunii. Voluptuoasă, senzuală, chip frumos. S-a gândit ea să își mai facă mici reușuri pe față, dar s-a umplut de bube.

Maria Ilioiu s-a umplut de bube. Ce a pățit ”ispita”

Maria Ilioiu a mers la o clinică pentru mici retușuri la față.  Își mai făcuse intervenții și în trecut pentru un tratament cosmetic simplu, scrie evz.ro.

Însă, ultimul proces de înfrumusețare a fost un dezastru. Ea voia să scape de niște pete de pe ten, produse de soare. Însă s-a ales cu niște urme vizibile la nivelul feței, deși nu se aștepta să aibă astfel de necazuri. Pentru că, așa cum a declarat, nu era la prima experiență de acest gen.

„Mi-am făcut mici proceduri la ei și au fost ok. Aveam încredere, prietenele mi-au recomandat clinica. Am zis să-mi fac un tratament cosmetic. Mi-am topit acidul din buze la ei și mi-am mai scos cu laserul o cicatrice. Medicul mi-a spus de la început că nu există niciun risc, decât dacă stau mai mult în soare, pot apărea mai multe pete”, a povestit Maria Ilioiu, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena 1.

View this post on Instagram

cont youtube: Maria Ilioiu

A post shared by 👑 Maria Ilioiu 👑 (@maria.ilioiu) on

Maria Ilioiu a mai devenit cunsocută și după ce a avut un conflict cu Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp