Regina Crăciunului de bună-credință a intrat pe rețelele de socializare pentru a ne anunța pe toți că 1 noiembrie este un început acceptabil din punct de vedere social pentru a sărbători sezonul de Crăciun și, mai important, pentru a începe să cânte melodia de vacanță lui Carey, „All I Want for Christmas Is You”.

https://www.instagram.com/p/CHDYaXvAR_w/

În clipul distribuit pe rețelele de socializare, un fel de ghoul mascat de Halloween se strecoară într-o cameră în care, odată ce ușa este deschisă, o Carey îmbrăcată în pijamale se uită la ceas și îi anunță: „Este timpul!” Zăpada artificială cade apoi din tavan în jurul ei și al lui Russell.

Urmează o colaborare specială de Crăciun

În fiecare an, Carey își tachinează fanii înainte de 1 noiembrie, reamintindu-le că oricât de atrăgătoar este imnul ei de vacanță, există un punct în care este prea devreme să începi să cânți melodia clasică, așa cum se vede în tweet-ul de mai jos.

Anul trecut, Mariah Carey a petrecut cea mai mare parte a sezonului de sărbători promovând hitul său atemporal, în speranța că va ajunge pe primul loc în Billboard’s Hot 100 la 25 de ani de la lansarea inițială. Anul acesta, Carey urmează să-i binecuvânteze pe fani cu un alt spectacol de sărbători: Debutând pe Apple TV plus în curând, evenimentul de streaming o va prezenta pe divă și pe doi colegi interpreți foarte speciali. După ce au postat o fotografie cu trei scaune de regizor tipărite cu inițialele „AG”, „MC” și „JH” pe spate, fanii sunt convinși că Ariana Grande și Jennifer Hudson se vor alătura lui Carey pe scenă pentru lansarea specială.

Exclusiv. Irina Rimes, nemulțumită de „prestația” intimă a iubitului? Iată cum compară!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri