Mariah Carey dezvăluie detalii șocante în cartea pe care o va lansa. Eminem e terifiat

Mariah Carey dezvăluie detalii șocante în cartea pe care o va lansa. Eminem e terifiat
Mariah Carey și Eminem au avut o relație de aproximativ șase luni în 2001 și povestea lor s-a încheiat în condiții foarte proaste. Rapperul vorbește despre fosta iubită în piesa The Warning.

Prietena cântăreței dezvăluie informații despre momentele agitate din viața lui Eminem, punându-l pe acesta într-o situație rușinoasă. Într-un episod din Dish Nation se vorbește despre viața sexuală a cuplului, Da Brat menționând că cei doi nu au avut relații intime, pentru că nu puteau. 

Aceasta a anunțat că Mariah Carey va pune în lumină toate detaliile despre relația ei cu celebrul rapper, în cartea The Meaning Of Mariah Carey. „Când voi toți veți citi cartea, o să aflați că el ejacula prematur, când încă aveau hainele pe ei, deoarece era extrem de entuziasmat că are o relație cu Mariah. Nu a existat sex”, mărturisește Da Brat în cadrul emisiunii.

Rapperul știe ce îl așteaptă

Se pare că Eminem a menționat acest episod în piesa The Warning: „Ascultă fată, sigur nu vrei sa vorbesc despre cum ejaculam prematur”.

Eminem se simte terifiat despre ce urmează să mai dezvăluie fosta sa iubită, o dată cu lansarea cărții. „Ei aveau o relație foarte toxică. El știe că Mariah urmează să ilustreze în cartea ei lucruri extrem de negative despre el. Chiar se așteaptă la asta. Marshall este stresat știind că ea va spune ce fel de persoană egoistă este și ce prost se descurcă în pat. El a fost mereu nesigur pe el, iar ea știe asta”, declară o sursă anonimă.

O recapitulare a relației controversate

Cei doi și-au început idila în anul 2001, după ce Mariah Carey l-a abordat pe Eminem pentru o posibilă colaborare în albumul ei Charmbracelet (2002).

„Nu vreau să vorbesc urât despre asta dar nu o plac ca persoană. O respect dar nu o plac ca om. Am învățat o lecție din asta”, a declarat Eminem după despărțirea de celebra cântăreață.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp