Mariana Moculescu, luată la îmbrânceli și amendată de Poliție. A făcut scandal, crezând că dreptatea e de partea ei

Mariana Moculescu, luată la îmbrânceli și amendată de Poliție. A făcut scandal, crezând că dreptatea e de partea ei
Crăciunul nu a fost tocmai ce și-a dorit Mariana Moculescu, pentru că a doua zi a marii sărbătorii a foc neplăcută pentru vedetă.

Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu a ajuns la un SPA la un hotel de lux din Capitală și avea de gând să se relaxeze. Când a văzut intrând o turistă din Israel, cu adidașii murdari, care a refuzat categoric să-și pună papucii de interior.

Un moment în care Mariana Moculescu n-a mai rezistat și i-a făcut observație femeii. De aici și până la un scandal în adevăratul sens al cuvântului a fost doar un singur pas. Bruneta spune că turista a agresat-o verbal și fizic, a înjurat-o, ba chiar a amenințat-o și cu bătaia.

Recepționerul m-a mințit cu nerușinare, luându-i acesteia apărarea si spunându-mi că are pantofi noi în picioare

„Ieri, 26 decembrie, s-a întâmplat un incident foarte grav. O turistă israeliană a intrat încălțată cu pantofii plini de noroi și microbi de pe stradă în sala de piscină și jacuzzi la ditamai hotelul de lux.

A refuzat să își pună papuci, a refuzat cu impertinență să-și pună protecție din plastic, papuci. M-a agresat verbal și fizic, m-a amenințat cu bătaia, m-a înjurat. Recepționerul m-a mințit cu nerușinare, luându-i acesteia apărarea si spunându-mi că are pantofi noi în picioare, lucru absurd și neadevărat.

Am fost agresată fizic de aceasta pentru că filmam pantofii ei neprotejați și murdari! I-au luat toți apărarea israeliencei spunând că e gravidă!”, a spus Mariana Moculescu.

Mariana Moculescu a chemat poliția

Pentru că nu vroia cu tot dinadinsul să se facă dreptate, Mariana a chemat poliția. Dar, ce să vezi? Oamenii legii tot ei i-au dat amendă, motivând că a făcut scandal.

„Sauna este foarte murdară și dușurile sunt murdare și cu mucegai pe pereți, este un focar de infecție. La intrarea în SPA este un aparat electronic de înfășurare a pantofului cu plastic. De asemenea sunt și pungi speciale de protecție a pantofilor, asta pâna în vestiare. Dar, să intri în zona piscinei cu pantofii de pe stradă mi se pare halucinant!

“La final, eu am fost cea declarată vinovată și ea nevinovată de către polițiștii chemați chiar de mine”

La început, i-am făcut observație frumos, dar a refuzat să părăsească piscina și a continuat să se plimbe prin SPA cu pantofii murdari de pe stradă. A intrat în zona piscină și jacuzzi cu pantofii de pe stradă, cu noroi, microbi, bucăți de frunze moarte. Și-a curățat pantofii la dușuri unde a lăsat dâre întregi de noroi și frunze moarte. Sunt microbi mulți: E-coli, otrava de șobolani, excremente de animale etc.

Polițiștii chemați de mine au spus că mă amendează pentru scandal! La final, eu am fost cea declarată vinovată și ea nevinovată de către polițiștii chemați chiar de mine la fata locului și de către personalul SPA-ului.

În epoca Covid, să se întâmple așa ceva este strigător la cer! Se ia apărarea străinilor in Romania indiferent de problemele reale pe care acestia le creează. Pentru ce aceasta atitudine de servitori? Cine se ocupă de curățenia și igiena piscinelor? DSP-ul?”, a mai povestit Mariana pentru Click!

Recomandarile noastre