Marilyn Monroe ascundea de ochii presei câteva defecte fizice. 4 cusururi pe care le masca cu iscusință

Marilyn Monroe ascundea de ochii presei câteva defecte fizice. 4 cusururi pe care le masca cu iscusință
Marilyn Monroe a trăit în anii ’50, dar până în zilele noastre este considerată cea mai frumoasă femeie. Cu toate că avea o imagine perfectă pe ecrane, actrița ascundea câteva defecte fizice.

Toată lumea o cunoaște pe Marilyn Monroe. A fost o enigmă pe tot parcursul vieții, chiar și moartea ei este învăluită în mister. A trăit într-o epocă când vedetele de cinema erau egale cu o divinitate. În așa fel, artista a obținut o popularitate din fiecare rol jucat în filme și presa mereu era cu ochii pe ea. Puțini cunosc care au fost defectele fizice pe care actrița încerca să le ascundă.

Marilyn Monroe avea o cicatrice enormă

Marilyn Monroe are foarte multe fotografii, dar niciodată nu a pozat în costum de baie care să-i arate abdomenul. Acest lucru se datorează faptului că actrița încerca să își ascundă o cicatrice, care a rămas după o operație legată cu îndepărtarea vezicii biliare.

Mai târziu s-a aflat că majoritatea editorilor știau să-i ascundă acest defect la montaj. Acest lucru s-a descoperit după moartea artiste, când unele poze s-au scos la licitație.

Marilyn Monroe avea o privirea încrucișată

Puțini oamenii cunosc că Marilyn Monroe avea o privire încrucișată, datorită unei forme ușoară de strabism. Acest lucru a fost un obstacol de la început de carieră, fiindcă mulți regizori refuzau să accepte ca o actriță să joace în filmele lor cu un asemenea defect.   Peste o perioadă, artista masca acest punct slab cu ajutorul machiajului și a unui unchi potrivit de filmare.

Marilyn Monroe complexa din cauza unei bărbii fără expresivitate

Actrița nu era mulțumită de bărbia sa și din acest motiv a apelat la un chirurg plastician. Astfel, înainte de a se filma în “Șapte ani de căsnicie”, diva a trecut printr-o operație complicată, în care chirurgul i-a fixat un implant, care i-a modificat forma bărbiei, oferindu-i o expresivitate.

Marilyn Monroe se bâlbâia în timpul filmărilor

Marilyn Monroe a demonstrat că chiar dacă te încurci în replici și te mai bâlbâi, poți deveni o actriță cunoscută. În așa fel, artista a folosit acest dezavantaj ca o carte de vizită. Actrița își spunea replicile lent și cu o voce puțin răgușită. Acest lucru îi oferea o frumusețe aparte și o enigmă.

Foto

life.ro

Oana Vențel, o vedetă populară în haină militară. Are peste 8 milioane de vizualizări