Marina Almășan a chemat ambulanța. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV

Marina Almășan a chemat ambulanța. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV
Cu doar câteva zile înainte să plece în vacanță, Marina Almășan a căzut pradă bolii. Prezentatoarea a fost obligată să ceară ajutorul medicilor.

Marina Almășan a fost infectată cu COVID-19 pentru a doua oară. Vedeta s-a speriat și a chemat salvarea.

Marina Almășan a chemat ambulanța. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV

Coronavirusul a intrat pentru a doua oară în viața Marinei Almășan, iar prezentatoarea a fost obligată să-și anuleze vacanța. Chiar dacă se pare că forma bolii nu a fost atât de gravă, ea a chemat salvarea pentru că simptomele afecțiunii au speriat-o. Ea a mărturisit că nu înțelege de ce i s-a întâmplat acest lucru, mai ales că e și vaccinată.

„A luat și regizoarea emisiunii mele, care și a ea fost la eveniment”

„Am făcut COVID, nu știu de unde l-am luat. De vreo trei zile stau acasă. Am fost la un eveniment in memoriam Lucian Avramescu, o lansare post-mortem, a fost lume multă și probabil de acolo. E mai ușor decât prima oară, dar e COVID. N-am avut o stare prea bună, am chemat și ambulanța.

Sunt și vaccinată. M-a durut capul foarte tare vreo două zile, plus o stare de moleșeală, pe care am pus-o pe seama căldurii. Apoi mi-am făcut singură un test rapid și a ieșit pozitiv.  A luat și regizoarea emisiunii mele, care și a ea fost la eveniment”, a mărturisit Marina Almășan potrivit Viva.

Vedeta urma să plece în Egipt

Marina Almășan trebuia să plece în vacanță în Egipt, în urma unei colaborări cu o firmă de turism și e mâhnită că nu a mai putut să-și ducă planul la îndeplinire. „Am fost diagnosticată cu o zi înainte de a pleca în Egipt. Aveam o colaborare cu o agenție, care m-a invitat să merg pentru o săptămână să fac corespondențe de acolo.

Am renunțat și s-a dus în locul meu nepotul, fiul fratelui meu, care e adolescent și face el corespondențe de acolo.”, a mai spus vedeta TVR. Ea a mai avut coronavirus și anul trecut, deși „sunt unul din cei mai corecți purtători de mască, spălători de mâini și păstrători de distanțare fizică”.