Marina Almășan și-a dat frâu sentimentelor după ce a aflat de moartea lui Victor Socaciu

Marina Almășan și-a dat frâu sentimentelor după ce a aflat de moartea lui Victor Socaciu
Căsnicia și divorțul dintre Marina Almășan și Victor Socaciu s-au terminat urât. El a înșelat-o, apoi s-au certat la partaj. Acum, însă, realizatoarea tv nu a vrut să-și amintească decât de lucurile care i-au unit.

Fosta soție a lui Victor Socaciu, realizatoarea Marina Almășan de la TVR, a scris un mesaj emoționant la dispariția tatălui copilului ei.

”Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume. Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea.

Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…
Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, cândva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit”, a transmis Marina Almășan.

Victor Socaciu și Marina Almățan, divorț cu scandal

Marina Almășan și Victor Socaciu au divorțat în 2012, după șase ani de căsnicie. Realizatoarea emisiunilor de la TVR, l-a acuzat că o înșela cu impresara lui, Brândușa Simion. Presa vremii a relatat și despre o bătaie încasată de soție de la impresară. De altfel, după divorț, Victor Socaciu s-a căsătorit cu aceasta.

”Cu actuala lui soție, această femeie care era impresara lui, am avut o convorbire telefonică atunci când am aflat de existența ei. El nega că ar fi avut o altă relație decât profesională. Am rugat-o să-l lase, că Victor are o familie, o soție care-l iubește, să-și vadă de familia ei și să întrerupă relația. Mi-a râs în nas. Am încercat și să dau de soțul ei. El mi-a spus neputincios că nu are ce să-i facă. Mi-am dat seama că e o bătălie pe care nu o pot câștiga. Am lăsat timpul să treacă. Soțul meu a dat de înțeles că se întoarce acasă. Dar am aflat apoi că a mers în paralel, declara Marina Almășan, pentru Libertatea, în urmă cu mai mulți ani.

Este de amintit că Marina Almășan i-a fost alături lui Victor Socaciu atunci când acesta a fost supus unui transpant de rinichi la Cluj. Cântărețul mai are o fiică dintr-o relație anterioară celei cu Marina, Anamaria Socaciu fiind cea care a anunțat decesul tatălui pe pagina de socializare.