Cei doi sunt invidiați, pentru că se observă de la distanță că acolo există comunicare și mai ales, iubire cât cuprinde. Alexia Eram și Mario sunt mai îndrăgostiți pe zi ce trece și pare că au relația perfectă, dar ca în orice casă în care se mai arde câte un bec, mai există probleme minore, care, pot fi rezolvate prin înțelegere.

Alexia Eram și Mario Fresh și-au ținut totuși viața personală destul de privată. Cu toate că apar în fotografii pe rețelele de socializare, nu oferă prea des detalii despre viața lor amoroasă. Așadar, atunci când fac o dezvăluire, fanii lor rămân fără cuvinte. Se pare că și în paradis există probleme, în acest caz unele momente în care frumoasa lui iubită îl enervează la culme pe cântăreț.

Alexia Eram este geloasă

Zilele acestea, Mario Fresh și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, au fost invitați într-o emisiune de televiziune. Cei doi au vorbit sincer despre relația lor și despre cum se înțeleg în ultima vreme. La un moment dat, lui i s-a cerut să spună ce o deranjează la iubita sa. El nu s-a temut să recunoască și se pare că simțea nevoia să își descarce sufletul în fața telespectatorilor.

„Este cicălitoare, nu ai cum să mă întrebi de 30 de ori pe zi cu ce să te îmbraci. (…). Când se uită cineva de sex feminin la mine: ce se uită asta la tine, ce treabă are cu tine”, a spus artistul.

Ei bine, Alexia Eram nu a negat deloc spusele partenerului său de viață. Alexia i-a dat dreptate acestuia și a spus că ea chiar este o persoană cicălitătoare, așa cum a caracterizat-o el. Asta nu este tot! Fiica Andreei Esca a spus și care ar fi singurul motiv pentru care s-ar despărți de el. Ea nu ar suporta nici în ruptul capului să fie înșelată.

„Sunt cicălitoare, recunosc. Mie îmi place să fiu mai copil si sunt cam geloasă în ultima perioadă (…) Sunt mai posesivă pentru că îl iubesc foarte mult”, a explicat fiica Andreei Esca. 

Ce animale interesante de companie și-au luat vedetele

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri