Mario Fresh lansează un remake al unei piese celebre, alături de o surpriză de proporții pentru fani

Mario Fresh lansează un remake al unei piese celebre, alături de o surpriză de proporții pentru fani
În ton cu perioada în care ne aflăm, Mario Fresh lansează o piesă cu o încărcătură emoțională puternică. Inspirat de nostalgia care ne înconjoară în ultima vreme, el reinterpretează „Să cântam, chitara mea”.

Cântărețul interpretează cu mândrie piesa, mai ales că are amprenta unui celebru artist, iubit și respectat pretutindeni. Melodiile lui Dan Spătaru răsună în locuri publice, atingând inimile oamenilor.

„Sunt foarte onorat să cânt o astfel de piesă, cu o asemenea încărcătură emoțională și culturală, sub amprenta celebrului artist, Dan Spătaru”, mărturisește Mario Fresh.

Ce a modificat Mario Fresh la celebra melodie

Mario Fresh a păstrat linia originală a piesei, la care a adăugat un sound actual și o producție demnă de cele mai noi albume muzicale. Melodia nu este o simplă reinterpretare, ci un mesaj cu totul emoționant. În versurile cântecului „Chitara mea” se regăsesc acei romantici incurabili, care nu renunță să își caute sufletul pereche. Declarația de dragoste a fost compusă de către artist alături de Temistocle Popa, Ștefan Sprianu și Mircea Block.

„2020 este un an care ne-a luat prin surprindere pe toți, așa că am decis să vin în întâmpinarea voastră cu o piesă care sper să vă surprindă plăcut, să aducă zâmbete și să vă încarce cu energia aceea bună de care cu toții avem nevoie. Mereu l-am admirat pe Dan Spătaru, îl consider un simbol al muzicii ușoare românești și mi-a plăcut foarte mult să lucrez la această piesă”, spune Mario.

Alături de piesă, lansează o aplicație care îi va face pe fani să uite de covid-19

Fanii lui Mario Fresh au parte de încă o bucurie din partea artistului, lansând o dată cu noua piesă și o aplicație fascinantă. În ciuda distanțării sociale create de coronavirus, acum oameni din toate colțurile țării se pot fotografia și filma alături de holograma cântărețului, disponibilă în aplicația mobile catmusic.AR.

„Mă bucur că tehnologia ne permite să fim mai aproape de oameni și de publicul nostru, cred că este un pas foarte important pentru industria muzicală. Așadar, aștept tag-urile voastre pe Insta și Facebook. Sunt curios câte poze vom face”, adaugă Mario.

Artistul a colaborat de mai multe ori cu artiști precum Lino și Alex Velea și a cucerit publicul cu numeroase hituri precum „Caliente” (alături de Dorian Popa), „Solo”, „Brațe străine” (alături de Andra), „Săracă inima mea”, „Dacă pleci” și „Ne mințim”, ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. CatMusic.AR este prima aplicație lansată de către un label muzical, cu HoloArtiști, care promite noi caracteristici și opțiuni în curând, dar și noi HoloArtiști realiști disponibili.

Avocatul familiei Melencu detonează bomba: Cine e în spatele lui Dincă și de ce?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri