Timpul petrecut cu cei dragi uneori poate fi solicitant, iar Alexia Eram înțelege perfect această situație. În plus, dragostea frățească are urcușurile și coborâșurile sale.
Astfel, în timp ce Mario Fresh cânta o piesă la pian, și înregistra acest video pentru a-l publica pe conturile de pe rețelele sociale, Alexia Eram a intrat ca o furtună în încăpere, din cauza unei dispute cu fratele ei, Aris Melkior Eram. Mario s-a oprit din cântat, s-a întors curios să vadă ce se întâmplă, iar atunci a zărit-o pe iubita lui trântind ușile unui dulap, nervoasă fiind după altercația cu mezinul familiei.
Artistul s-a amuzat și a publicat această parte pe InstaStory, deși cu siguranță Alexia nu ar fi dorit să fie cunoscută și în această ipostază.

Totodată, copiii Andreei Esca se iubesc nespus și adesea își spun că se prețuiesc unul pe celălalt, iar cearta lor a fost doar una trecătoare, care nu va avea urmări de lungă durată. În plus, după ce Mario Fresh a publicat video cu incidentul amuzat, cu siguranță Andreea Esca a convocat o ședință de familie în care s-au rezolvat disputele.
A plâns toată noaptea
Alexia a intrat și ea în legătură cu fanii ei azi-noapte, cu lacrimi în ochi. Aceasta a spus că a terminat de vizionat filmul „Miracol în celula numărul 7” și că a plâns tot filmul.
Alexia Eram, atacată dur de Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu, lansată într-un episod de punere la punct al influențerelor și vedetelor din showbiz, spune că Alexia Eram este cunoscută doar prin prisma faptului că este fata prezentatoarei Andreea Esca.
„Și asta e influențeră? Ferească Dumnezeu, deci dacă nu vrei și nu știi să faci nimic te faci influențeră, nu? Asta ce dracu’ mai influențează?
Nimic și asta îi ocupă tot timpul. Nu are niciun talent, e doar fata lu’ mă-sa… Așa că ce să spun eu de asta? ZERO PENTRU MINE”, a scris Oana Zăvoranu în mediul online.

Vladimir Găitan și-a presimțit moartea. ”Simt că sfârşitul îmi e aproape”. Și s-a stins acasă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri