Mario Fresh și Alexia Eram, dovezi noi de iubire. Cârcotașii au înghițit în sec

Mario Fresh și Alexia Eram, dovezi noi de iubire. Cârcotașii au înghițit în sec
În ultima perioadă, au apărut tot mai multe zvonuri despre despărțirea dintre Mario Fresh și Alexia Eram. Care este adevărul.

Ce fac Mario Fresh și Alexia Eram în timp ce gurile rele spun că s-au despărțit? Unii vor rămâne surprinși.

Mario Fresh și Alexia Eram, dovezi noi de iubire. Cârcotașii au înghițit în sec

De patru ani, Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu, cu bune și cu rele. Cei doi sunt fericiți, iar acest lucru e demonstrat de ultima lor escapadă. Tinerii au fost văzuți la Untold, alături de prieteni, iar fiica Andreei Esca a apărut de multe ori în story-urile făcute de artist.

Potrivit Wowbiz, cei doi sunt cazați în același loc, în aceeași cameră, dovadă că se înțeleg mai bine ca niciodată. Mai mult decât atât, în timpul concertului aceștia s-au distrat cât au putut și le-au arătat acest lucru și fanilor.

 

Dans pasional

Dar asta nu e tot. Cei doi au fost prezenți la aniversarea zilei de naștere a celuilalt. La petrecerea Alexiei, tinerii au dansat pasional și au fost filmați atunci când se sărutau de mama focului. Prietenii au fost în extaz când au văzut momentul și au început să îi aplaude pe cei doi, iar imaginile au ajuns și pe rețelele de socializare.

Alexia s-a mutat la casă nouă

În altă ordine de idei, Alexia e extrem de fericită pentru că și-a îndeplinit un vis: s-a mutat la casa ei. „M-am mutat de aproape două luni de zile și încerc să mă obișnuiesc. E foarte dubioasă senzația de a sta singur. E prima oară când stau singură pe o perioadă atât de lungă, pentru că la facultate stăteam câte 2-3 luni, apoi veneam în țară”, le-a mărturisit fiica Andreei Esca celor de la Storia.ro, într-un clip urcat pe Youtube.

Apartamentul este unul de lux, pentru care Alexia a plătit 200.000 de euro. Din nou cârcotașii se întreabă de unde a avut tânăra atâția bani. Ea a spus că a pus deoparte o perioadă, dar a făcut și un împrumut la bancă, plus că a fost ajutată și de părinți.

„Sunt foarte mândră că am reuşit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet şi e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă şi un mic ajutor de la părinţi, here I am! Sunt fericită şi recunoscătoare!”, s-a bucurat Alexia.

Sursă foto: wowbiz, viva